2777
2789
عنوان

شوهر بیخیال

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 34 پست
نمیدونستی اینجوری بچه دوست نیس ،بچه اوردی؟

چراتو بارداری خیلی هوام را داشت همیشه برا دکتر رفتن میومد باهام چون بعد کلی سختی باردار شدم تا به دنیا اومد اینجور شد 

محل نده توام بزار گمشه بره خونه ننش بهتر از اینه تو و بچه رو اذیت کنه داد بزنه

دقیقا همین کارا میکنم همش اونجاست چیزی نمیگم که بدتر کنه ولی میاد خودش گیر میده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چراتو بارداری خیلی هوام را داشت همیشه برا دکتر رفتن میومد باهام چون بعد کلی سختی باردار شدم تا به دن ...

ببین ریشه یابی کن،ک چرا اینجوری شده ،شاید تو بهش اونجوری ک باید محبت نمیکنی ،فقط یگخودت میدونی دلیلشو پیدا کنی

زنگ بزن مادرشوهرت بگو چرا نمیزاری شوهرم تو خونش بمونه مارو ول میکنه میاد خونه تو رو تمیز میکنه و میگ ...

مادرشوهرم همینا میخواد بفهمه ناراحتم بدتر میکنه قبلا مشکلی بوده گفتم بدتر میکرد اون دستی اینجور میکنه شوهرم خره نمیفهمه یا میگم شاید دلش تنگبشه برا بچه اونجا اینقدر قربون صدقش میرن که نمیخواد بیاد تازه یه چیزم بگم تا مرز دیونه شدن منو میبره میگه بری رو اعصابم پا میزارم رو همتون هیچ چیزم نمیتونم بگم

نه اونم بیشتر زنگ میزنه بره یا میگه زنت را بزار خونه مادرش کمکش کنه گناه داره خودتم بیا اینجا یه دکت ...

عادت کردن،بگو بچم پدر داره با اون میریم 

ولی درکل اوایل بچه دارشدن همینه،برای همه کم و بیش اتفاق افتاده...