2777
2789
عنوان

مامانای نوزاد نارس کمک لطفا خواهش میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 22583 بازدید | 59 پست
عزیزم رفتم تو تاپیکای شما از صفحه ۳۶  چقدر اذیت شدین  منم داغونم  ولی تاپیک چشمشو‌ ...

اره در مورد چشم ننوشتم ولی اونم اذیت شدم خیلی استرس‌ بهمون وارد کردن ولی اصلا نگران نباش ته ته اش لیزره که سخت نیست 

دختر من تا شش ماهگی میبردم معاینه خب گریه میکرد منم حالم بد میشد ولی بعد 6 ماه گفتن همه چیش اوکیه و دیگه نیارش 

یعنی بهترین روز زندگیمون بود اینقدر خوشحال بودیم ک نگو

قدیم بچه های نارس هم بودن مثلا تو بیمارستان یه خانم پسر 40 سالش نارس بوده و الان عینکی بود 

میگفت قدیم از این معاینات نبود الان هست 

خودتو اذیت نکن هر چی باشه تو نوزادی درمان میشه 

شاید اصلا چیزی هم نباشه 

چون اگه چیز خاصي باشه همون اول میفرستن برای تزریق یا لیزر. اینو پرستار گفت

اگه مشکل جزیی باشه بچه ک وزن بگیره خوب میشه 

واسع دخترم گفتن تو شبکیه چشمش خون هست من و شوهرم سکته کردیم بعد گفتن جذب شده 

اووووه اینقدز حرف خواهی شنید ک نگو 

آرامش خودتو حفظ کن

ولی تا چند ماه باید بری معاینه ک اگه چیزی باشه متوجه بشن 

اره در مورد چشم ننوشتم ولی اونم اذیت شدم خیلی استرس‌ بهمون وارد کردن ولی اصلا نگران نباش ته ته اش لی ...

واقعا ممنونم 

یعنی چیزه خاصی نبوده که گفته دو هفته دیگه بیا ؟؟؟

من روانی شدم از بس گریه کردم و دعا کردم 

خب بهم بگن داره تشکیل میشه من خیالم راحت بشه 

یعنی تا ۶ ماهگی دخترتون نمیدید ؟؟؟

خب اینجوری خیلی عقب میموننن که 

چون بچه های عادی از ۴۰ روز به بعد فاصله ۳۰ سانتی و میبیننن 

یعنی پسره من الان فقط تاریک و میبینه ؟

آتیش میگیرم چشاشو میچرخونه 

تو دلم میگم داره تلاش میکنه ببینه ولی همه جا تاریکه 

سلامتی پسرماللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون معاینه وحشتناکه دیگه ؟ خودش تشکیل میشه خود به خود ؟ من همش فک‌میکنم پسرم کور شده 😭😭😭 به خ ...

خود ب خود تشکیل میشه نگران نباش

فقط 31 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏
واقعا ممنونم  یعنی چیزه خاصی نبوده که گفته دو هفته دیگه بیا ؟؟؟ من روانی شدم از بس گریه کردم ...

😂😂 بابا کور نیستن ک. همه چیزم میبینن دخترم تو بیمارستان هفته اول کاملا دورو برشو نگاه میکزد ب نور واکنش نشون میداد 

فقَط تحت نظر باید باشن که اگه چیزی باشه بعدا تو بزرگسالی مشکلی پیدا نکنن 

اره هر دو سه هفته یه بار باید ببریش معاینه

گفتم نگران نباش

😂😂 بابا کور نیستن ک. همه چیزم میبینن دخترم تو بیمارستان هفته اول کاملا دورو برشو نگاه میکزد ب نور ...

ممنونم عزیزم 

خدا خیرت بده 

ایشالله دخترت زیره سایه خانوادش بزرگ بشه 

ممنونم 

سلام عزیزم  واقعا ؟؟؟ تشکیل میشه ؟؟ با تزریق اوکی شد ؟؟  من فقط نگرانم کور شدنم !!! پ ...

آره والا بیخود حرص نخور پسرم ۴۵ روزه بود یه چشمش ۷۵ روز بود یه چشم دیگش تزریق شد. یه هفته بعد تزریق خوب بود ولی الآنم چهار ماه یه بار می‌بریم واسه معاینه که خیالمون راحت باشه 

مطمئن باش که کور نمیشه اینو خود دکتر پسرم وقتی نگران بودم با قاطعیت گفت . فقط و فقط پیگیر باش هیچ مشکلی پیش نمیاد ان شاا...

آره والا بیخود حرص نخور پسرم ۴۵ روزه بود یه چشمش ۷۵ روز بود یه چشم دیگش تزریق شد. یه هفته بعد تزریق ...

انشالله ممنونم واقعا خدا انشالله به قلبه منم آرامش بده 

‌بتونم ادامه بدم زندگیمیوووو

انشالله ممنونم واقعا خدا انشالله به قلبه منم آرامش بده  ‌بتونم ادامه بدم زندگیمیوووو

بخدا من حال الان شما رو خوب میفهمم تا تایپک شما رو دیدم فقط با خودم گفتم کاش بیخود حرص نخوره چون خودم تمام روز کارم گریه بود و الان میفهمم که چه بیخود حرص خوردم شما هم پسرتون رو علاوه بر چشمش واسه گوش ، قلب و مفاصل هیپ دکتر ببرین این هم بدونید اگر هر کدوم از اینا مشکل داشته باشه کاملا درمان میشه 

امیدوارم پسرتون همیشه سلامت و تندرست باشه🌹🌹🌹

بخدا من حال الان شما رو خوب میفهمم تا تایپک شما رو دیدم فقط با خودم گفتم کاش بیخود حرص نخوره چون خود ...

همه اینا بردم 

اوکی بوده 

فقط چشماش که شبکیه تشکیل نشده 

منو داره دیونه میکنه 

دعا کنید براش که تشکیل بشه 

بخدا من حال الان شما رو خوب میفهمم تا تایپک شما رو دیدم فقط با خودم گفتم کاش بیخود حرص نخوره چون خود ...

چشم پسره شما تشکیل شده بود ؟

نه دیگه تشکیل نشده بود تو چشمش تزریق کردن ولی الان خوبه خوبه

چند وقتش بود تزریق کردن ؟

بعد چند بار معاینه مشخص شد ؟

الان چند وقتشه پسرتون ‌

وای ببخشید این همه سوال کردم