2777
2789
عنوان

مامانای نوزاد نارس کمک لطفا خواهش میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 22576 بازدید | 59 پست
یه چشم ۱.۵ ماه چشم دیگه ۲.۵ ماه بعد از سه دفعه معاینه مشخص شد که باید تزریق بشه الانم ۱۱ ماهشه  ...

زنده باشه 

لطف کردین 

سلامتی پسرماللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم  از بابتون چشم پسرتون نگران نباشید پسر من ۲۸ هفته به دنیا اومد و هر هفته باید می‌بر ...

عزیزم ی سوال اومد تو ذهنم بچه ای که چشمش دیر تشکیل میشه 

روی تکاملش تاثیر نداره 

یعنی گردن گرفتن 

حرکت کردن و دست گرفتن اشیا 

اخه بچه معمولی ۴۰ روزگی به بعد تار میبینه و کم کم میبینه 

عزیزم ی سوال اومد تو ذهنم بچه ای که چشمش دیر تشکیل میشه  روی تکاملش تاثیر نداره  یعنی گر ...

آره قطعا تاثیر داره پسر من الان ۱۱ ماهشه کاراش در حد یه بچه ۸ ماه ۹ ماه و دکتر میگه کاملا طبیعیه چون سن واقعی بچه سنی هست که باید نه ماهه به دنیا میمومده 

تاپیک شما رو تازه دیدم ببین نگران نباش دختر من سی هفته دنیا اومد یک ماه و خورده ای تو nicu بود هر چند روز دکتر می‌اومد چشم همه رو نگاه میکرد اونایی که مشکل داشت از همون بیمارستان با دستگاه  و تجهیزات می‌فرستاد بیمارستان حضرت رسول دختر منم که مرخص شد هر دو هفته یا سه هفته یکبار می‌بردم الان سالی یکبار می‌برم چشم پزشکی نگران نباش تشکیل میشه قرنیه فقط پیگیرش باش حتما

سلام عزیزم تایپیک هات و که دیدم که چقد نکرانی دلم نیومد پیام نزارم 

پسرای من دو قلو ان و تو ۳۳ هفته دنیا اومدن با وزن ۱۹۰۰ و چند روزم دستگاه رفتن ، یک ماهگی رفتیم معاینه چشم و دکتر گفت شبکیه چشمشون تشکیل نشده مجدد یک ماه دیگه بیارید،از اونجایی که دختر خالم بچش و سه دفعه برد معاینه و اون دستگاه معاینه باعث شده بود به چشم بچه اش اسیب برسه من کلی ترسیدم از یه طرف نگران چشماشون بودم از یه طرف میترسم اسیب ببینن،ولی بعد ۴۰ روز بردم معاینه و خداروشکر شبکیه چشمشون تشکیل شده بود،

اونجا بچه های زیادی و اورده بودن که خود دکترم گفت بچه های نارس کلا شبکیه چشمشون کامل نیس و تا به زمان کامل شدن درون شکم مادر نرسن امکان داره شبکیه کامل نشه،مثلا فرزند شما باید ۳۶ هفته کامل میشده و دنیا میومده ولی ۳۱ هفته دنیا اومده ینی ۵ هفته زودتر،پس به همون اندازه و گاها بیشتر تایم لازم داره که بعد تولد شبکیه چشم کامل شه،

اصلاااا نگران نباش عزیزم 

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله  خدایا گفتی ناامید نشو منم روی حرفت حساب کردم                                                                
تاپیک شما رو تازه دیدم ببین نگران نباش دختر من سی هفته دنیا اومد یک ماه و خورده ای تو nicu بود هر چن ...

واقعا ممنونم 

الان بار دومه بردم و‌ تشکیل نشده 

دارم دیونه میشم

سلام عزیزم تایپیک هات و که دیدم که چقد نکرانی دلم نیومد پیام نزارم  پسرای من دو قلو ان و تو ۳۳ ...

ممنونم فدات شم 

من باره دوممم رفتم تو 50 روزگی گفت هنوزم تشکیل نشده دارم دیونه میشم به خدا 

ممنونم فدات شم  من باره دوممم رفتم تو 50 روزگی گفت هنوزم تشکیل نشده دارم دیونه میشم به خدا&nbs ...

اصلاااا نگران نباش تشکیل میشه بهت قول میدم،میگم دختر خاله من و سه دفعه فرستادن اخرم تشکیل شده بود فقط اون دستگاه معاینه چشم پسرش و خراش بدی داده بود خدا رحم کرد وگرنه نزدیک بود سر اون کور بشه

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله  خدایا گفتی ناامید نشو منم روی حرفت حساب کردم                                                                
بابا این دکترا چرت میگن اون شبکیه ب مرور تشکیل میشه تو ۹۹ درصد مواقع شماهم معاینه رو ببر چک بشه نگرا ...

عزیزم سلام.گفتب بچه نارس دور و برتون دیدین،میشه بگین مشکلات شون رو؟چند هفته توی دستگاه موندن؟وزن شون چقدر بوده ؟

مشکلات تاخیر توی راه رفتن و گردن گرفتن و اینا داشتن؟

خوششون خوبه؟

تاپیک شما رو تازه دیدم ببین نگران نباش دختر من سی هفته دنیا اومد یک ماه و خورده ای تو nicu بود هر چن ...

عزیزم سلام خدا دخترتو حفظ کنه.منم سی هفته زایمان کردم میشه تجربه تو بگی.چند کیلو بود؟توی کارهاش تاخیر داره؟هوشش چطوره؟

عزیزم سلام خدا دخترتو حفظ کنه.منم سی هفته زایمان کردم میشه تجربه تو بگی.چند کیلو بود؟توی کارهاش تاخی ...

سلام یک کیلو و دویست گرم بود سی و چهار روز تو nicuبود باید خیلی قوی باشی چون نگه داری ازش یکی دو ماه اول سخت هست الان دخترم شش سالش مثل بقیه بچه هاست عزیزم عادی هست فقط اصلا نترس محکم و قوی باش تو کارهاشم تاخیر نداشت

آره والا بیخود حرص نخور پسرم ۴۵ روزه بود یه چشمش ۷۵ روز بود یه چشم دیگش تزریق شد. یه هفته بعد تزریق ...

چشمای پسر منم تزریق شد. باز ی معاینه داره و یکی دیگم هفته بعدش. گفتن فعلا هرهفته بیارین. چقدر معاینه وحشتناکه واقعا. خیلی گریه میکنه 😭