بچه من و بچه ی دختر خالم قرار بود تو یک روز دنیا بیان. (طبق تاریخ سونو گرافی) اما اون 31هفته دنیا اومد، بمیرم دخترخالم چه زجری کشید زایمان طبیعی کرده بود یک روز هم نیومد خونه از روز اول تا یک ماه بیمارستان بود جیگرم براش کباب میشد. الان دخترش از همه لحاظ همسطح دختر منه، تازه راه افتادن، دندون دراوردن.... کلا بچه ی نرمالیه. یادمه چند بار هم میبردش چشم پزشکی اما نمیدونم درمورد شبکیه چیزی بش میگففته یا نه
دقیقا منم همین هستم زایمان طبیعی ۲۶ nicu آوردیم خونه حالا سختی خودش فقط برای چشمش دارم دیونه ...
الان دختر خالم خاموشه امشب بش زنگ میزنم میپرسم ببینم مگه دکتر درمورد چشمش چیزی گفته بود که این چندبار بردش چشم پزشکی. بهت همینجا جوابشو میدم. اصلا نگران نباش بچه من ودختر خالم الان یک سالشونه، البته او یک سال و یک ماهشه اما همه رفتاراشون عین همه هردو خداروشکر سالمن.
ممنونت میشم به خدا دستتو میبوسم واقعا ممنون میشم به منم بگید که شاید نگرانی منم کم بشه ...
عزیزم دخترخالم گفت به من نگفتن شبکیه تشکیل نشده اما هفته ای یبار باید میبردم چشم پزشک. گفت که نگران نباش هر هفته که بگذره تشکیل میشه.گفت اگه دکترتو عوض کنی بهتره
سلام عزیزم، پسر منم 33هفته بدنیا اومد و شبکیه تشکیل نشده بود، چن بار هم رفتیم واس معاینه کار خاصی هم نمیکردن فقط معاینه، من دیگه بیخیال شدم نبردمش الان همه چی رو واضح میبینه
فقط 31 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏
دقیقا منم همین هستم زایمان طبیعی ۲۶ nicu آوردیم خونه حالا سختی خودش فقط برای چشمش دارم دیونه ...
منم هر دوهفته مسیر 6ساعته رو باید میبردم تا شیراز
فقط 31 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏
از بابتون چشم پسرتون نگران نباشید پسر من ۲۸ هفته به دنیا اومد و هر هفته باید میبردیم واسه معاینه یه چند هفته که گذشت دکتر گفت شبکیه تشکیل نشده و باید تو چشمش تزریق بشه الآنم پسرم یازده ماهشه و چون چشمش خداروشکر خوبه الان هر چهار ماه باید واسه معاینه ببریم
پس ببین مرتب ببر واسه معاینه اول که ان شاا... به احتمال خیلی زیاد تشکیل میشه شبکیه و اگر خدای ناکرده تشکیل هم نشد تزریق و اگه خدای نکرده بازم تشکیل نشه لیزر میکنن پس بیخودی حرص نخور چون قطعا کور نمیشه فقط و فقط مرتب ببر که زیر نظر دکتر باشه.