2777
2789

سلام به همگی 

خانمای بندرعباس دکتر زنان خیلی خوب بندرعباس معرفی کنید.مهربون و با اخلاق باشه از همه مهمتره وقت بزاره واسه بیمار و خودش ویزیت کنه نه دستیاراش. 

دکتر زهرا خشاوی فقط رفتین باید بگین که می‌خوام خانم دکتر خودش از همون اول ویزیت کنه.چون همیشه جلسه اول رو دستیارا انجام میدن برا نوشتن آزمایش واینجور چیزا

گر به دولت برسی مست نگردی مردی ،  گر به ذلت برسی پست نگردی مردی ، اهل عالم همه بازیچه دست هوسند ، گر تو بازیچه این دست نگردی مردی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر زهرا خشاوی فقط رفتین باید بگین که می‌خوام خانم دکتر خودش از همون اول ویزیت کنه.چون همیشه جلسه ا ...

مرسی عزیزم اره اکثر دکترها دستیارشون هست و این خیلی بده.و چند نفر چند نفر میفرستن داخل پیش دکتر  خب این چ کاریه. 

متخصص بیماری های زنان خانم دکتر مرجان راجی در بندرعباس من بیماری زگیل تناسلی داشتم رفتم تحت نظر خانم دکتر مرجان راجی  و درمان شدم ممنونم ازشون آدرس مطب خانم دکتر خواستی تلفنشونو برات پیدا میکنم میفرستم ادرس تو گوگل هست

دکتر متخصص زنان برای درمان سوزش و بیماری زنان دکتر مرجان راجی هستن من عفونت و سوزش داشتم و عمل جوانسازی انجام دادم با دی بی دی نه تنها زیبایی و اعتماد بنفسم بیشتر شد بیماری سوزش و خارشم از بین رفت  رفتم پیش دکتر راجی و درمان شدم واقعا ممنونم ازشون

در بندر عباس دکتر درمان سرطان رحم مرجان راجی هست بهترین دکتر زنان و زایمان من تحت نظر خانم دکترراجی بودم و چکاپ و سونوگرافی هم انجام دادم زیاد بهم روحیه دادن در طول درمانم و پیگیری هاشون تحت نظر بودم و عمل کردم و عملم موفقیت امیز بود و الان هیچ سرطانی ندارم و ممنونم از خانم دکتر راجی

دکتر زنان تو بندر عباس متخصص زنان  مرجان راجی هست دکتر درمان واژینیسموس من بیماری مقاربت درد ناک داشتم و با خونریزی شدید و زیاد بود و خیلی ناراحت و نگران بودم و میگفتن امکان سرطان دهانه رحم هست و چند دکتر رفتم درمان نشدم و تحت نظر دکتر مرجان راجی منو درمان کردن و ممنونم ازشون بهترین دکتر هستن مانع رشد سلول های سرطانی شدن