کاربری قبلیم تعلیق شد پس هی نگید تازه واردی و فلان 🙄ما خودمون خاک خورده ی سایتیم از سال 98عضو بودم هعیییی خداااا😎 Mobinaaaabano سابقم و بیخیال این هم حکمتی داشته لابد 😎😁
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کاربری قبلیم تعلیق شد پس هی نگید تازه واردی و فلان 🙄ما خودمون خاک خورده ی سایتیم از سال 98عضو بودم هعیییی خداااا😎 Mobinaaaabano سابقم و بیخیال این هم حکمتی داشته لابد 😎😁
بخاطر این میزاری توی شیر که بافت جوجه خیلی خشک نشه موقع سرخ کردن
کاربری قبلیم تعلیق شد پس هی نگید تازه واردی و فلان 🙄ما خودمون خاک خورده ی سایتیم از سال 98عضو بودم هعیییی خداااا😎 Mobinaaaabano سابقم و بیخیال این هم حکمتی داشته لابد 😎😁
اول از همه باید جوجه بگیری نه مرغ بعدش با شیر بزارش بپزه بعدش تو روغن فراوان سرخ کن و ...
یعنی آپز کردنش ب جای اب با شیر باشه؟؟ ی اینکه توی شیر بزاری مواد ب خوردش برا بعدش سرخ کنی؟
میدونی چی مسخرست ؟! اینکه هر بار یه غریبه پیام میده فکر میکنم از طرف اونه ، اینکه هر بار خوابشو میبینم فکر میکنم تو دنیای واقعی میبینمش ، واقعا مسخرت که هنوز بخشی از قلبم منتظر اونه و بخشیش ازش متنفر!وچه تازیانه ها ک نخوردیم از زبان های خود عزیز کرده...:)
من با زعفرون و ابلیمو و یدونه پیاز خلالی و نمک و ادویه مزه دارش میکنم بعد داخل ظرف کره روغن و یه لیوان اب میریزم مرغ رو میذارم داخلش یدونه پیاز درسته یه کم پودر زعفرون میریزم میذارم بپزه اب که تبخیر بشه خودش سرخ سرخ میشه. بعد برای سس یه پیاز رنده شده کوچیک رو یکم سرخ میکنم بهش گردو ریز خورد شده و رب انار و یکم اب و گاهی یه کم زرشک اضافه میکنم خیلی خوب میشه شوهرم دوست داره