2777
2789

من مرغی که انتخاب میکنم معمولاً کوچیک. میشورم و از وسط نصفش میکنم  (یه طرف سینه و یه روم چسبیده به هم) میذارم تو آب نمک میمونه خشک میکنم و با نمک و زردچوبه مزه دار میکنم بازم میمونه حالا کامل سرخش میکنم و بهش یه قالب کره و نصف استکان آب  زغفرون اضافه میکنم درش میذارم بپزه آخراش درش باز میذارم هیچ آبی نمی‌مونه فقط روغن میمونه 

برا مزه دار شدن هنوز میشه پیاز زد ولی تو بعضی دستورا آبلیمو هست بنظرم اصلأ آبلیمو نزن مزش عوض میشه

ممنونم🤗

قربونت 

کاربری قبلیم تعلیق شد پس هی نگید تازه واردی و فلان 🙄ما خودمون خاک خورده ی سایتیم از سال 98عضو بودم هعیییی خداااا😎 Mobinaaaabano سابقم و بیخیال این هم حکمتی داشته لابد 😎😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی آپز کردنش ب جای اب با شیر باشه؟؟ ی اینکه توی شیر بزاری مواد ب خوردش برا بعدش سرخ کنی؟

نه برای اپز کردنش با شیر بزاری بپزع که بافت جوجه نرم باشه 

کاربری قبلیم تعلیق شد پس هی نگید تازه واردی و فلان 🙄ما خودمون خاک خورده ی سایتیم از سال 98عضو بودم هعیییی خداااا😎 Mobinaaaabano سابقم و بیخیال این هم حکمتی داشته لابد 😎😁

راستی اسی به قالب هم کره آخرسر آب کن با فرچه بمال به جوجه هات و روی برنجت بریز

اینبار امتحان میکنم. زردچوبه و زعفرون نمیزنید شما ؟

نمک و فلفل سیاه یکم و زعفرون خوب میشه