2777
2789
واسه چی همچین شوخی ای کردی؟ خودتو بذار جای همسرت ولی خب ایشونم یه کم تند رفته. به نظرم یه چند روز تحمل کن خودش خسته میشه
خدایااااا جای خالی فرشته ای که ازم گرفتی رو چی برام میتونه پر کنه؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم زیاد پا رو دم شوهرت نزار بیرون از خونه هزار تا مشکلات هست هر وقت مردی قهر یا ناراحت بود به غار تنهاییش میره دنبالش نرو اروم که شد بر میگرده سراغت خودتو هم مشغول کن تا سر حال بشه وبیاد سراغت
خدایا از اینکه هر روز به بارداری نزدیک و نزدیک تر میشوم سپاسگزارم.
اینقدرم واسه اقدام نگران نباش خدا بخواد بهت نی نی بده، روز 28 سیکل هم اقدام بکنی، میگیره. این فکرا فقط استرست رو زیاد میکنه و استرس هم مانع بارداری
خدایااااا جای خالی فرشته ای که ازم گرفتی رو چی برام میتونه پر کنه؟؟؟؟
عزیزم زیاد پا رو دم شوهرت نزار بیرون از خونه هزار تا مشکلات هست هر وقت مردی قهر یا ناراحت بود به غار تنهاییش میره دنبالش نرو اروم که شد بر میگرده سراغت خودتو هم مشغول کن تا سر حال بشه وبیاد سراغت
خدایا از اینکه هر روز به بارداری نزدیک و نزدیک تر میشوم سپاسگزارم.
سحر جان مردا معمولا همینطورین ولی نزار بینتون سرد بشه با هم برید بیرون مهمونی غذاهای خوشمزه باب میلش درست کن باهاش حرف بزن ولی نه در مورد رفتاراش کم کم درست میشه و وقتی حالش مثله اول خوب شد بهش بگو چقدر از رفتاراش ناراحت شدی و دلت شکسته
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ
وای تموم مردها حتی مهربونترینشون هرچند وقت یکبار اینجوری قاط میزنن تنها نیستی سحر فقط به حال خودش بذار و مثل قبل روال زندگی و ادامه بده نه محبت و بیشتر کن و نه کمتر ،مثل قبل
بسم الله الرحمن الرحیم
سحرجون شوهر منم همینجوریه دقیقا.واسه همین میگم کاری باهاش نداشته باش.هرچی بیشتر بهش بپیچی اوضاع بدتر میشه.الانم این حرف و زده به خاطر رفتار خودته.خونسرد و معمولی رفتار کن خودتو بگیر یه کم حس افسردگی بی حرف...
خدایا شکرت نگهدار نفسم باش...