2777
2789
عنوان

بچه ها این مانتو به سن من نمیخوره؟؟؟؟ 😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 5323 بازدید | 56 پست
خوبه بابا کی گفته ۲۰ ساله ها فقط میپوشن تیپ خاله منو ببینی چی میگی پس بپوش اهمیت نده 

مرسی گلم آره نباید اینقدر زود رنج باشم ممنونم نظرت رو گفتی عزیزم❤😍🌹

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بسیار ممنونم دوست گلم خیلی شاد شدم عزیزم مرسی نظرت رو گفتی😍🌹

الان لی مده تا دی ماه استفاده میشه

بعدشم ۲۸ سال ک سنی نیست زندایی شوهرم با ۳۵ سال سن و ۳ تا بچه از این مانتو قرمز کوتاه ۴خونه ها میپوشه

اره اتفاقا مناسب سنته

مرسی گلم ممنونم از نظرت😍🌹

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍

اگه شوهرت میگه بهت میاد پس خوبه بپوش 

دیدی آدمای سن بالا یهو یه رنگ شاد میپوشن ؟ اینا شاید تو جوونی شاد نپوشیدن الان دارن جبران میکنن 

زیر سی جووون حساب میشه تا ۶۰ میانسالی 

حالا من 23 سالمه دوس دارم هودی بپوشم با شلوارجین برای بیرون هی شوهرم میگه مناسب مامان دوتا بچه نیست گفتم برو بابا 

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
مدلو ببین چن سالشه؟ پس با خیال راحت بپوش😊

مرسی دوستم آره حواسم نبود زیاد بهش دقت نکرده بودم😂 ممنونم از نظرت😍🌹

مانتو به این‌ خوشگلی😍 گوش نکن حرفشونو خیلی هم‌میاد بهت

مرسی عزیزم چشمات خوشگل میبینه🥰😍🌹😘🙏🏻

ممنونم دوستم که تاپیکم رو خوندی و نظرت رو دادی😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍❤❤❤❤❤❤❤❤❤😘😘😘😘😘😘🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻💐💐💐💐💐