2777
2789
عنوان

بچه ها این مانتو به سن من نمیخوره؟؟؟؟ 😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 5323 بازدید | 56 پست
خیلیم خوبه  مبارکت باشه عزیزم

مرسی مهربونم ممنونم از لطف سرشارت😍❤🙏

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا من نمییبینم

نمیدونم گلم تو پست اولم گذاشتم عکسش رو عزیزم

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍

تو ب نظر خودت و شوهرت اهمیت بده ب اونا چ ول کن مگه چند سالته صدسالت ک نیست من خواهرشوهرام 35 سالشونه عین دخترای، 15 ساله لباس میپوشن والله بیخیال بابا بهت حسودی کردن باورکن

سکوت سرشار از ناگفته هاست
دقیقا من ۳۷سالم میپوشم

والا ادم لباسایی که شیک میکنه و بهش میادو چرا نپوشه و بگه واییی سنم زیاده این واس سنم نیس 😏😒

اخه یعنی چی سن ک از ۲۶ ب بالا بره میشه سن بالا و باید پیرزنانه لباس بپوشه🤨😐😒😒

عزیزم به سن نیس به دله و اینکه  مهم سلیقه خودته  و از اینا خاله ی من میپوشه 33 سالشه&nb ...

مرسی دوست گلم خیلی ممنونم از نظرت😍🙏❤

چه ربطی داره به سن من ۳۰ سالمه مبخوام بگیرم

نمیدونم چرا مامانم و خواهرم اینطور تو ذوقم زدن که گریه افتادم آره به سن نیست به سلیقه شخصی خود فرد مربوط میشه ممنونم از نظرت عزیزم😍🙏🌹

این مانتورو فامیل ۳۹ سالم میپوشه خیلیم شیکه توتنش😏😬😬😬

خیلی خوشحالم که اینطور گفتین خیلی شاد شدم ممنونم دوست عزیزم🌹❤

قشنگه مبارکت باشه عزیزم خیلی هم خوبه برا ۲۸ ساله ها ادم جوونترم نشون میده

خیلی ممنونم عزیزم سلامت باشی مرسی نظرت رو گفتی دوستم😍❤🌹

خیلی ممنونم عزیزم سلامت باشی مرسی نظرت رو گفتی دوستم😍❤🌹

خواهش گلم

به خوشی بپوشیش😍

حس میکنم اون قسمت از مغزم که باهاش آدمارو تحمل میکردم از دست دادم    عدالت ساخته ذهن بشره برای یه آرمان شهر خیالی.....                                                          شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته!🙃🌱
بسیااااار بسیااااار زیبا بپوش عشقشو ببر قلب

بسیار ممنونم دوست گلم خیلی شاد شدم عزیزم مرسی نظرت رو گفتی😍🌹