2777
2789
عنوان

ب نظرتون کلاهبرداریه؟؟

152 بازدید | 11 پست

ی آگهی تو تل هست ک میگه شما بیاین آگهی بزنین تو شیپور متنی ک ما میگیم بنویسین بهتون پول میدیم

حالا من آگهی زدم گفت شماره کارت بده

۹۹درصد میدونم کلاهبرداریه اگ شماره کارتی ک پول توش نیست بدم مشکلی پیش میاد؟  دردسر نشه!

اخه پول مفت ندارن بدن ب من ک ولی از اونورم لنگ پولم خیلی نیاز دارم😕😕💔

سوالات مربوط به کنکور تجربی رو از من بپرسین🔥مشاوره کنکور با هزینه مناسب :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شمارتو مخفی کن بعدم خب طرف از تو ملاهبرداری میکنه همه میان از تو شکایت میکنن نکن

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
شمارتو مخفی کن بعدم خب طرف از تو ملاهبرداری میکنه همه میان از تو شکایت میکنن نکن

راس میگی پشیمون شدم

ربطی به پر وخالی بودن کارتت نداره.مهم حسابه که به اسم شماست واگه مشکلی پیش بیاد، مشخصه به دردسر میاف ...

اره پاک کردم آگهی رو

الان اون آگهی که زدی به شماره تو ثبت شده. اگر کلاهبرداری باشه و اون متنی که نوشتی دروغ باشه و از مردم کلاهبرداری بشه و به شیپور شکایت کنن، اون میاد یقه تو رو میزنه که همچین آگهی زدی!

بعدشم اگر شماره حساب بدی شاید بتونن از طریقش  کدملیت رو بفهمن و از طریقش شماره حساب های دیگت رو بفهمن. چون مثلا قبلا پلیس میگفت اگر بهتون تماس گرفتن گفتن توی فلان مسابقه برنده شدید کدملی رو بدید، شما اصلا نباید بدید.

دوره زمونه بدیه اعتماد سخته واقعا. بازم هرجور خودت صلاح میدونی

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
الان اون آگهی که زدی به شماره تو ثبت شده. اگر کلاهبرداری باشه و اون متنی که نوشتی دروغ باشه و از مرد ...

اره درست میگی پاک کردم آگهی رو