2777
2789

من پسرم۷سالشه از دوسالگی تا اخرای۶سالگی به ندرت جاشو خیس میکرد ولی بعد که هم مدرسه رفت وهم خواهرش بدنیا اومد زیاد شد،بردمش مشاوره گفتن مسعله خیلی مهمیه ودرمان نشه تبعات بدی داره وباید زیرنظر پزشک دارومصرف کنه،بردم روانپزشک دارو داد وتاوقتی مصرف میکرد خوب بود بعداز حدودا دوماه ازقطع داروها که مشکلی نداشت باز چندشبه پشت سرهم جاشو خیس میکنه،خیلی ناراحتم براش امروز باز بردمش همون دکتر وچند سری دارو دادکه الان هرکدوم رو میزنم نت میگه برا افسردگی وبیش فعالی واین چیزاس وعوارضم داره

توروخدا بگید چکارکنم،به دکتر گفتم این داروهاکه درمان نمیکنن فقط کنترل میکنن ومعلوم نیس تاکی باید بخوره گفت اره اختیارش باخودته بدی یانه😓

خوب کاری نداره.. شبی دو بار بیدارش کن بره دسشویی.. بعد یواش یواش عادت میکنه ک هر وقت دسشویی داشت بیداره بشه بره خودش

اگر توانستید به مگس ها بفهمانید که گل از زباله  بهتر است، می توانید به خائنین ممکلت بفهمانید کشور، از ثروت بهتر است...🙌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم پسر منم متاسفانه شب ادراری داره الان 8سالشه .من دکتر بردم و همه آزمایشاتش سالمه من راستش دارو نمی‌دم و شبها همسرم و خودم 3بار میبریمش دستشویی 

چاره ای نیست مدارا کنیم انشالله خوب میشه پسر من تپل و تنبل 

وخدایی که نگه داشت دلم را از غم .......;وانگهی گفت کمی صبر و مدارا تا دم........🌼🌼
خوب کاری نداره.. شبی دو بار بیدارش کن بره دسشویی.. بعد یواش یواش عادت میکنه ک هر وقت دسشویی داشت بید ...

نه عزیزم پریشب بیدارشدم ببرمش ولی ۱۱که خوابیده بود ودسشویشم رفته بود ،ساعت ۲جاشوخیس کرده بود،میگن غیرارادی این اتفاق میفته چون یه بخشی ازمغز تکامل نیافته هنوز

عزیزم پسر منم متاسفانه شب ادراری داره الان 8سالشه .من دکتر بردم و همه آزمایشاتش سالمه من راستش دارو ...

دکتر میگف۲۵ درصداز بچه هایی که شب ادراری دارن درمان نمیشن و۷۵درصددیگه تا۲۰سالگی درمان میشن،خ میترسم

دکتر میگف۲۵ درصداز بچه هایی که شب ادراری دارن درمان نمیشن و۷۵درصددیگه تا۲۰سالگی درمان میشن،خ میترسم

منم میترسم 

خیلی نگرانشم اما داروها هم میگن خیلی بده

وخدایی که نگه داشت دلم را از غم .......;وانگهی گفت کمی صبر و مدارا تا دم........🌼🌼
نه عزیزم پریشب بیدارشدم ببرمش ولی ۱۱که خوابیده بود ودسشویشم رفته بود ،ساعت ۲جاشوخیس کرده بود،میگن غی ...

من برادر زادم پسر بزرگی بود دایم جاشو خیس میکرد.. ب حدی ک زنداداشم تابستونا رخت خوابا رو تو بهار خواب پهن میکرد.. 

ی نفر بهش گفت ی قسمت از گوسفند دقیق نمیدونم کدوم قسمتش (شما خودت بپرس از کسی ک میدونه.. فک کنم خوردنش هم مکروه باشه) بهش کباب کن بده بخوره تا شب ادراریش درست بشه... 

بعد از اون بهتر شد.. البته ن یهویی ولی یواش یواش دیگه کامل خوب شد.. 

الانم بزرگ شده دخترش میره مدرسه.. 

شماهم امتحان کن. 

اگر توانستید به مگس ها بفهمانید که گل از زباله  بهتر است، می توانید به خائنین ممکلت بفهمانید کشور، از ثروت بهتر است...🙌
من برادر زادم پسر بزرگی بود دایم جاشو خیس میکرد.. ب حدی ک زنداداشم تابستونا رخت خوابا رو تو بهار خوا ...

اره عزیزم منم قبلا شنیده بودم الانکه گفتین یادم افتاد،فک کنم بیضه های گوسفند باشه

پسر من اصـــــــــــــلـــــــــــــا شب ادراری نداشت

❌ اصلا ❌

پارسال که ۷ سالش بود ، زن عموش گفت خوش به حالت پسرت شب ادراری نداره

شاید باورتون نشه ، همون شب تخت رو خیس کرد تا چند شب پشت سر هم     

تا چند ماه هم هر چند شب یه بار خودشو خیس میکرد

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

چه دکتر احمقی چرت گفته ما تو خانواده زیاد بوده این مشکل تا نهایتا ۷,۸سالکی خوب میشه نگران نباش فقط استرس نده به بچه،شبا نذار مایعات بخوره قبل از خواب حتما ببرش دستشویی یه کاغذ بذار رو در کمدش بهش بگو هرشبی که جیش نکردی یه ستاره برات میزنم پنج تا که شد جایزه میدم بهت کم کم خوب میشه

پسر من اصـــــــــــــلـــــــــــــا شب ادراری نداشت ❌ اصلا ❌ پارسال که ۷ سالش بود ، زن عموش گفت ...

جل الخالق توهمه موارد اینقد تنگ نظره!؟