2777
2789
عنوان

نظرت برام خیلی با ارزشه♥

114 بازدید | 8 پست

دوستان کسی دوره افزایش قد یا برنامه گوکل پلی اش رو انجام داده و نتیجه گرفته؟ 

خواهشن همگی نظر بدید نظرتون برام بسایر ارزشمند و مورد احترامه

یه چیزی بگم .... اگه قبل از پریود میخواید انجام بدید که قطعا تاثیر داره ... ولی اگه بعد از پریود شدن میخواید انجام بدید و صفحه رشتتون بسته شده هیچ تعقیری نمیکنید .. اینو دکتر غدد به من گفت.. منم خیلی امید وار بودم ولی گفت دیگه افزایش قد نداری چون صفحه رشد ت بسته شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه چیزی بگم .... اگه قبل از پریود میخواید انجام بدید که قطعا تاثیر داره ... ولی اگه بعد از پریود شدن ...

زن پسر داییم توی سن ۲۶ سالگی یهو قد کشید جوری که همه میگفتن 

بنظرت استثنا هم وجود داره در این مورد؟

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      
زن پسر داییم توی سن ۲۶ سالگی یهو قد کشید جوری که همه میگفتن بنظرت استثنا هم وجود داره در این مورد؟

نمیدونم والا اخه چجوری تو ۲۶ سالگی بعد از این همه بار پریود شدن قد کشیده ... خب ازش نپرسیدین چیکار کرده؟

چون عمل افزایش قد هم هست که اصلا چیز خوبی نیست به نظرم... شاید ایشون عمل کرده 

نمیدونم والا اخه چجوری تو ۲۶ سالگی بعد از این همه بار پریود شدن قد کشیده ... خب ازش نپرسیدین چیکار ک ...

با هم رابطه ی اونجوری نداریم که بپرسم ولی سر کار میرفت عمل نکرده 

این عمل یه سال استراحت داره ولی منم برام خیلی سواله یعنی ممکنه از تغذیه باشه؟ 

خیلی چیزای ژلاتینی میخورد مثل ژله و پاستیل و آب قلم گاو و نمیدونم پای مرغو اینجور چیزا 

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون