2777
2789
عنوان

بعد از آنفولانزا اینجوری شدم که...

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 30 پست
سلام عزیزم منم امروز یه کواموکسی کلاو خوردم گلوم یه جوی بود الانم سردمه و دارم میلرزم سه تا لباس تنم ...

وای وای خیلی مرض بدیه. تبتو هر جور شده بیار پایین . خیلییی اذیت میکنه. من مسکن میخوردم اولش فکر میکردم خوب شدم اثرش که می‌رفت یا ابلفض شروع میشد درد عین معتادا میشدم 

بگو چیکار کردی خوب شدی دارم میمیرم

دکتر بردم.. از چهارشنبه هفته پیش پسرم درگیره.. 

الانم ک خوب شده هر از گاهی سرفه داره و میگه خستم.. 

اگر توانستید به مگس ها بفهمانید که گل از زباله  بهتر است، می توانید به خائنین ممکلت بفهمانید کشور، از ثروت بهتر است...🙌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی خوردید خوب شدید من پنج روز داغونم

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
وای منم😔😔😔 من باردارم هستم بیچاره شدم دیگه خسه شدم  یکماهه بچم درگیره یکم بهتر شد دوباره ا ...

ای وااای فداتشم دکتر رفتی 🥺🥺 مراقب نی نی و خودت باشااا 

هیچی نیست دوره داره فقط زمانش که بگذره درست میشه 

سه چهار روز یه بار آمپول تقویتی بزن مثلا بکمپلکس  حالت خیلی خوب میشه!

وای من ب کمپلکس دارو تقویتی هر چی بگی خوردم

فقط تهوع استفراغ دارم و کم اشتهایی

جون نمیاد تو بدنم

من دوسال پیش کروناهم گرفتم هنوز آدم سابق نشدم

این از اونم بدتر بود وای خدا🤕

من هر چی مقوی خوردم و حالم بدتر شد که بهتر نشد

من میوه خوردم و دمنوش سرفم قطع شد ولی امشب شام خوردم یکسره سرفه این آنفولانزا نیست همون کرونا چرت میگن

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
وای من ب کمپلکس دارو تقویتی هر چی بگی خوردم فقط تهوع استفراغ دارم و کم اشتهایی جون نمیاد تو بدنم ...

وااای منم قبلا کرونا گرفتم. این اصلا شبیه اون نبود لعنتییی. از ریشه فلجم کرد

ای وااای فداتشم دکتر رفتی 🥺🥺 مراقب نی نی و خودت باشااا  هیچی نیست دوره داره فقط زمانش که بگذ ...

خدا نکنه عزیزم😘

اره دوبار رفتم دارو نمیده استامینوفن ساده و شربت برا قرقره

فقط دوبار سرم زد و تقویتی این دفعه آخر یه مسکن قوی برا بدن درد یعنی دشمن آدم نبینه این بدن درد لعنتیو

چی خوردید خوب شدید من پنج روز داغونم

دمنوش و کوریزان و شربت زوفا. هر ۶_۷ ساعتم مسکنی چیزی میخوردم از درد تلف نشم😪😂 اگه بچه دارید مراقب باشیدااا خیلییی بیماری بدیه. مایعاتم زیاد بخورید

وای من ب کمپلکس دارو تقویتی هر چی بگی خوردم فقط تهوع استفراغ دارم و کم اشتهایی جون نمیاد تو بدنم ...

عزیزم منم باردارم منم یکی دو هفته پیش مریض شدم بعد اینکه کمی بهتر شدم اصلا نمیتونستم سرپا وایسم از شدت ضعف داشتم میمردم که دوباره رفتم دکتر و برام بکمپلکس و سرم نوشت یکی دوبار زدم حالم بهتر شد خودشم شما باید خیلییی خودتو تقویت کنی میوه اینا زیاد بخور انشالله حالت خوب میشه

دمنوش و کوریزان و شربت زوفا. هر ۶_۷ ساعتم مسکنی چیزی میخوردم از درد تلف نشم😪😂 اگه بچه دارید مراقب ...

شربت زوفا چیه ذلیل به من دیفن داد و سرماخوردگی یه امپول خودم انتی هیستامین و مسکن خریدم خوردم.بچمم گرفته همش سردشه.مسکن شش ساعت هر دوساعت میخورم بازم دراز کشیدم.کوریزان که ماله بچس