2777
2789

منم تو اقدام بودم الان شوهرم میگه فعلا بی خیال شو نمی بینی اوضاع چه قراشمیشی است اگه این ماه باردار نشدم میخوام بی خیال بچه شم فعلا نظرتون

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم ...‌مگر دشمن کند این ها که من باجان خود کردم .‌‌‌‌....طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری ...... غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم 💔💔💔 ‌هر کسی لیاقت خودشو خودش تعیین میکنه:)من همون دختریم که حتی اگه ببازم جوری رفتار میکنم به بردت شک کنی ✌️✌️✌️✌️ اینکه درخواست دوستی قبول نمی کنم حتی شما دوست عزیز 🙏🙏🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تو اقدام بودم الان شوهرم میگه فعلا بی خیال شو نمی بینی اوضاع چه قراشمیشی است اگه این ماه ب ...

حالا تا بگیره و باردار بشی و بچه بدنیا بیاد خدا بزرگه ایشالا اوضاع روبراه میشه

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️

اسپرم معمولا ۵ روز زنده میمونه و تخمک نهایت ۴۸ ساعت

حالا خودت تنظیم کن

بخاطر همین روز ۱۰ تا ۱۷ دکتر من میگفت شانس بارداری زیاده

یا برا اطمینان از یکی دو روز بعد پاکی تا روز ۲۰ ی روز درمیون نزدیکی داشته باشین

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
 منم تو اقدام بودم الان شوهرم میگه فعلا بی خیال شو نمی بینی اوضاع چه قراشمیشی است اگه این ماه ب ...

عزيزدلم اوضاع بد هميشه هست واسه همين نبايد با اوضاع بري جلو بايد ببيني تفاهمت با همسرت چقدره بعد

تخمک گذاری دقیقا چه روزی شروع میشه؟ وحتما باید یک درمیون باشه؟

من ک دکتر سونوگرافی مشخص میکرد برام. با یه کیت تخمک گذاری میشه فهمید..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ارهه  دکترم گفت یک شب در میان باید باشه هم اسپرم ضعیف نشه هم این ک اسپرم فکر کنم۴۸ساعت وقت داره ک‌ب تخمک برسع

تخمک گذاری دقیقا چه روزی شروع میشه؟ وحتما باید یک درمیون باشه؟

بله حتما باید یه روز درمیون یا بیشتر باشه. چون اسپرم یه روز زمان میبره تا کامل بشه. پس حداقل باید یه روز درمیون باشه

ما که انقدر به خاطر چیزای مختلف عقب انداختیم دیگه الان خسته شدیم و میخام زود بچه دار شم

عزيزدلم اوضاع بد هميشه هست واسه همين نبايد با اوضاع بري جلو بايد ببيني تفاهمت با همسرت چقدره بعد

من و همسرم رابطه مون عالیه عاشق بچه هم هستیم شرایط مالی مون هم بد نیست خوبه خدا روشکر فقط نگران شرایط جامعه هستیم

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم ...‌مگر دشمن کند این ها که من باجان خود کردم .‌‌‌‌....طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری ...... غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم 💔💔💔 ‌هر کسی لیاقت خودشو خودش تعیین میکنه:)من همون دختریم که حتی اگه ببازم جوری رفتار میکنم به بردت شک کنی ✌️✌️✌️✌️ اینکه درخواست دوستی قبول نمی کنم حتی شما دوست عزیز 🙏🙏🙏🙏
من و همسرم رابطه مون عالیه عاشق بچه هم هستیم شرایط مالی مون هم بد نیست خوبه خدا روشکر فقط نگران شرای ...

شرايط هم يا خوب ميشه يا بد،بالاخره بجور نميمونه كه عزيزم شرايط بد جامعه هم هست سختي هميشه هست خلاصه