2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یدفعع رفته بودم سونوگرافی یه خانومه بنده خدا نزدیک زایمانش بود بخاطر شرایط بد مالی نتونسته بود کلا یره دمتر و آزمایش و سونو انقدر به بیچاره توهین کردن بد و بیراه گفتن

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏

دخترهمسایمون ۳۵ سالش بود ازدواج کرد سه سال پیش... وقتی بی بی چکش مثبت شد فکرکنم رفت یه آزمایش داد دیگه بعدش نه زیرنظردکتر رفت نه سونورفت نه آزمایش داد دستشونم تنگ بود هرچی بهش گفتن چون سنت بالاهست وسابقه بیماری توخانوادتون هست وبرای بچت خطرناکه بایدبری سلامتیشوچک بکنی گفت همش دست خدا و نرفت حتی چون خودشم سنش بالابودبایدازمایش سل فری میداد نداد اصلانمیدونست ازمایش قندوپودرگلوگز وانومالی چی چی هست تا ۹ماهگی رفت بچشودنیابیاره دیدن لگنش تنگه اورژانسی سزارینش کردن بچشوبدنیااوردتاپسره 😃😃 همونجاهم اسمشوانتخاب کردگذاشت خیلی خوش وخرم اومدخونه الان ماشالاپسرش سه سالشه سالم سالمه وفضول😁

بعدمن تواین هفت ماهی ک باردارم سه تا متخصص عوض کردم هر ۲۸ روزیکبارسونو هرسونو ۱ میلیون این دکترآخریه فوق تخصصه وخودش تومطبش دستگاه سونوداره هی ماروداغ میکنه اگربدونی چقدازمایش وسونودادم اخرم هرروزاسترس داریم

اللّهُمَ صَلِّ عَلی‌مُحَمَّد وَ آلِ مُحمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم 

من نرفتم زیر نظر ماما فقط بهداشت خود بهداشت همه رو برات مینویسه فکر میکنم اگه کسی مشکلی نداشته باشه واقعا پول بیخودیه که میده ماما وپول ویزیت و هرچند هفته هم میگه بیا وکلی دردسر... من حتی سونو ان تی که بهداشت ننوشت برام خودم رفتم بیمارستان دکتر واسم نوشت 

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰

خواهرشوهر خواهرم سنش بالا بود باردار شده بود تا ۶ماهگی نمیدونست بعد که رفته بود دکتر، دکتر کلی باهاش دعوا کرده بود. من اصلا طاقت نداشتم ی روز اینور اونور بشه همه رو رفتم

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...              
من یدفعع رفته بودم سونوگرافی یه خانومه بنده خدا نزدیک زایمانش بود بخاطر شرایط بد مالی نتونسته بود کل ...

اره خیلی بیشعورن خودمم سنوان تی نرفتم سرپسرم سروقت زایمان کلی حرف زدبهم دکتره بعدهم بامسیولیت خودم وباحساب سن بارداری که خودم گفتم فقط زایمان زد برام اخرم گفت بچت بمیره پای خودته بیشعوری بود منم گفتم انشالله سالم میادبغلم همونطورهم شد

دخترهمسایمون ۳۵ سالش بود ازدواج کرد سه سال پیش... وقتی بی بی چکش مثبت شد فکرکنم رفت یه آزمایش داد دی ...

وای چه خبره این همه سونو من الان ۲۵هفته ام فقط ان تی و انومالی دادم ولی زیر نظر متخصص نیستم خودم سونوهای واجب رو میرم بیمارستان واسم مینویسه

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
اگه بهم بگن بچت مشکل داره من سقط نمیکنم بخاطرخمین دوست ندارم برم

انشاالله ک سالمه حالاچرافکرمیکنی مشکل داره.یه نصیحت الهی به حق علی خدابه هرکی بچه میده چهارستون بدنش سالم وصالح باشه ولی اگ یه درصدم مشکل داشت نگه ندارچون خودت وبچه بیشتراذیت میشی ابجی منم بچش اوتیسم داره کلی اذیت میشن جوری ک نمیتونم بگم.بعضیاشون روتا۴سالگی پوشک بودهرچی دم دستش بودخراب میکردالان ظرفشوروخراب کرده وکلی اتفاقات دیگ پشیمون ابجیم ازبارداریش توام دعاکن سالم باشه بدلت بدراه نده

چِقَدرِ زیبایَندِ آنانِ کِه ازِ ریشِه خوبَند!🤍🍃