حالا من ک همه رو رفتم چیشد میگف الا و بلا بچت منگله باید سقطش کنی گفتم مریض شماهایید ک میخوابید بچه سالم منو بکشید تا هفت ماه ب ما استرس دادن خدا ازشون نگذره ک با استرس من فشارم رفت بالا بچم عفت ماهه ب دنیا اومد سااااالم رفتم ب دکتر نشونش دادم گفتم دیدی تو منگلی😒🤗😁
در قیامت ، عابدی را دوزخش انداختند. هر چه فریادش، جوابش را نمی پرداختند. داد میزد خوانده ام هفتاد سال، هرشب نماز. پس چه شد اینک ثواب ِآن همه رازونیاز. يك ندا آمد چرا تهمت زدی همسایه ات. تا شود اینگونه حالت، این جهنم خانه ات. گفت. من در طول عمرم گر زدم یک تهممتى. ظلم باشد زان بسوزم، ای خدا کن رحمتی. آن ندا گفتا همانکس که زدی تهمت براو. طفلكى هفتاد سال، جمع کرده بودش آبرو
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
وا آخه این همه سونو لازم نیس اونم این همه گرون چه خبره منکه میرم پیش ماماخیلی راضی ام اسیری م ...
من دوماهگی فهمیدم باردارم رفتم بهداشت زنیکه کلی حرف بارم کرد هنوز آزمایش نداده بودم میگف خانوم وقت آزمایشات تموم شده بچت مریض باشه باید بری پزشک قانونی اونجا سقط نمیکنن بچه مریض بدبخت میشی😐😐😐😐😐😐 من نمیدونم چرا همه اصراررررر ک بچه من مشکل داره
در قیامت ، عابدی را دوزخش انداختند. هر چه فریادش، جوابش را نمی پرداختند. داد میزد خوانده ام هفتاد سال، هرشب نماز. پس چه شد اینک ثواب ِآن همه رازونیاز. يك ندا آمد چرا تهمت زدی همسایه ات. تا شود اینگونه حالت، این جهنم خانه ات. گفت. من در طول عمرم گر زدم یک تهممتى. ظلم باشد زان بسوزم، ای خدا کن رحمتی. آن ندا گفتا همانکس که زدی تهمت براو. طفلكى هفتاد سال، جمع کرده بودش آبرو
منم بهداشت وخیلی قبول ندارم الانم نرفتم پرونده تشکیل بدم دیگه واکسن بچم میرم
اره بابا ول کن ی مشت بی سواد
❤دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
اشکال نداره دیگه نرو یه سونو بیشتر نداری انشاالله سالم بیاد بغلت
❤دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰