2777
2789
انشاالله ک سالمه حالاچرافکرمیکنی مشکل داره.یه نصیحت الهی به حق علی خدابه هرکی بچه میده چهارستون بدنش ...

انشالله خدابه دل خاهرتون صبروارامش بده ، اتیسم وبعضی اختلال های دیگه هم توبارداری خوب تشخیص داده نمیشن

حالا من ک همه رو رفتم چیشد میگف الا و بلا بچت منگله باید سقطش کنی گفتم مریض شماهایید ک میخوابید بچه سالم منو بکشید تا هفت ماه ب ما استرس دادن خدا ازشون نگذره ک با استرس من  فشارم رفت بالا بچم عفت ماهه ب دنیا اومد سااااالم رفتم ب دکتر نشونش دادم گفتم دیدی تو منگلی😒🤗😁

در قیامت ، عابدی را دوزخش انداختند.                                  هر چه فریادش، جوابش را نمی پرداختند.                             داد  میزد خوانده ام هفتاد سال، هرشب نماز.                      پس  چه شد اینک ثواب ِآن همه رازونیاز.                          يك  ندا آمد چرا تهمت زدی همسایه ات.                              تا شود اینگونه حالت، این جهنم خانه ات.                               گفت. من در طول عمرم گر زدم یک تهممتى.                        ظلم باشد زان بسوزم، ای خدا کن رحمتی.                      آن ندا گفتا همانکس که زدی تهمت براو.                          طفلكى  هفتاد سال، جمع کرده بودش آبرو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترهمسایمون ۳۵ سالش بود ازدواج کرد سه سال پیش... وقتی بی بی چکش مثبت شد فکرکنم رفت یه آزمایش داد دی ...

وا آخه این همه سونو لازم نیس اونم این همه گرون چه خبره 

منکه میرم پیش ماماخیلی راضی ام اسیری متخصص ونداره واقعا هم وقت میذاره ماه آخرمیرم متخصص برای زایمان فقط

اول وآخر خودتی وخدا تماااام
وا آخه این همه سونو لازم نیس اونم این همه گرون چه خبره  منکه میرم پیش ماماخیلی راضی ام اسیری م ...

من دوماهگی فهمیدم باردارم رفتم بهداشت زنیکه کلی حرف بارم کرد هنوز آزمایش نداده بودم میگف خانوم وقت آزمایشات تموم شده بچت مریض باشه باید بری پزشک قانونی اونجا سقط نمیکنن بچه مریض بدبخت میشی😐😐😐😐😐😐 من نمیدونم چرا همه اصراررررر ک بچه من مشکل داره

در قیامت ، عابدی را دوزخش انداختند.                                  هر چه فریادش، جوابش را نمی پرداختند.                             داد  میزد خوانده ام هفتاد سال، هرشب نماز.                      پس  چه شد اینک ثواب ِآن همه رازونیاز.                          يك  ندا آمد چرا تهمت زدی همسایه ات.                              تا شود اینگونه حالت، این جهنم خانه ات.                               گفت. من در طول عمرم گر زدم یک تهممتى.                        ظلم باشد زان بسوزم، ای خدا کن رحمتی.                      آن ندا گفتا همانکس که زدی تهمت براو.                          طفلكى  هفتاد سال، جمع کرده بودش آبرو
آخییییش🤣

دکتره مونده بود چی بگه😐😂😂😂

من دوماهگی فهمیدم باردارم رفتم بهداشت زنیکه کلی حرف بارم کرد هنوز آزمایش نداده بودم میگف خانوم وقت آ ...

منم بهداشت وخیلی قبول ندارم الانم نرفتم پرونده تشکیل بدم دیگه واکسن بچم میرم

اول وآخر خودتی وخدا تماااام
منم بهداشت وخیلی قبول ندارم الانم نرفتم پرونده تشکیل بدم دیگه واکسن بچم میرم

اره بابا ول کن ی مشت بی سواد

وا آخه این همه سونو لازم نیس اونم این همه گرون چه خبره  منکه میرم پیش ماماخیلی راضی ام اسیری م ...

آخه دکتری که میخوادمنوسزارین کنه گفته بایدفقط زیرنظرخودم باشی خودشم هرماه سونومیکنه میگه من عادتمه بایدمرتب رشدبچه رو چک کنم 

اللّهُمَ صَلِّ عَلی‌مُحَمَّد وَ آلِ مُحمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم 
وای چه خبره این همه سونو من الان ۲۵هفته ام فقط ان تی و انومالی دادم ولی زیر نظر متخصص نیستم خودم سون ...

خوب میکنی بخدا هربارم اینقدبادستگاهش شکمموفشارمیده کلی استرس میگیرم

۱۰ روز پیش که ۲۶هفته بودم سونوکردگفت یکماه یایکماه ونیم بعدبیابرای سونومجدد ..دیگه نمیرم تا۳۲ یا ۳۴هفته چخبره اینقدشکمموفشاربیارم 

خوب میکنی بخدا هربارم اینقدبادستگاهش شکمموفشارمیده کلی استرس میگیرم ۱۰ روز پیش که ۲۶هفته بودم سونوک ...

وای اینقدر نرو بخدا خوب نیس سونو میگن اشعه داره خیلی سونو میگیره چرا وقتی مشکلی نداره اینقدر سونو میگیره اره نرو دیگه من تو نت سرچ میکنم میفهمم چه سونویی لازمه همش ۳تا لازمن بقیش واسه پول کشیدن از مردمه 😒

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
وای اینقدر نرو بخدا خوب نیس سونو میگن اشعه داره خیلی سونو میگیره چرا وقتی مشکلی نداره اینقدر سونو می ...

آره خدا بگم چیکارش نکنه دیگه اصلا نمیرم تاهفته۳۴

آره خدا بگم چیکارش نکنه دیگه اصلا نمیرم تاهفته۳۴

اشکال نداره دیگه نرو یه سونو بیشتر نداری انشاالله سالم بیاد بغلت 

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰