2777
2789
عنوان

مامانا صبحانه چی بدم ب پسر ۸ ماهه ام؟

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 32 پست
۸ ماهشه

عزیزمم چند سالشه🤣🤣

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،درحالی که میداندهیچ کس مثل اوفرزندش را دوست نخواهد داشت❤️

خاگینه هم خیلی دوس داره بچه ها خالی بهش بده

میشه برای شادی روح مامان جون ،پدر بزرگ،خالم ،دختر خالم و مامان بزرگم با دلهایه مهربونتون ۵ تا صلوات بفرستین 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹اگه فرستادین لایک کنین یا بهم بگین😘🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرنی میدم یا بيسکوئيت مادر و موز و له میکنم با کره چهار مغز باهم میدم ی موقع ها املت شما میشه بگی چ ...

دمپختک درست کن با برنج محلی بزار نرم بشه توش عدس بریز

گوشت بپز با سیب زمینی بکوب له له کن 

آنقدر خوشمزه میشه خودتم دوست داری بخوری

بسکویت مادر با اب گرم و یک کوچولو شکر

بیسکویت مادر بدم بش مشکلی نیس؟ ۸ ماهشه

کاربری قبلیمو بهمادر  شوهرم( نی نی یار پنج😂😜) گفتم لغو کنه...       منو تو تاپیک های باحال تگ کنید لدفن😊
بیسکوییت و شیر تپل میکنه؟

فک نمیکنم

میشه برای شادی روح مامان جون ،پدر بزرگ،خالم ،دختر خالم و مامان بزرگم با دلهایه مهربونتون ۵ تا صلوات بفرستین 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹اگه فرستادین لایک کنین یا بهم بگین😘🌹
واای اون خانومه😂😂😂

هنوز یادش میوفتم خندم میگیره

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،درحالی که میداندهیچ کس مثل اوفرزندش را دوست نخواهد داشت❤️
۹۰ سالشه😶

شوخی میکنم مگه تو اون برنامه ندیدی زنه میگف بچم ۷ ماهشه بعد مجری میگف ای جان چند سالشه خیلی خنگول بود خخخ

فرنی میدم یا بيسکوئيت مادر و موز و له میکنم با کره چهار مغز باهم میدم ی موقع ها املت شما میشه بگی چ ...

فقد سرخ کردنی ها یا مثلا عدسی یا آش بش نمیدم 

ناهار جوجه کباب بود بهش دادم ریز ریز کردم دادم بش خورد

یا مثلا دیشب املت داشتیم گوجه شو جدا میکردم با نون چربیشو میگرفتم بش دادم بخوره

کاربری قبلیمو بهمادر  شوهرم( نی نی یار پنج😂😜) گفتم لغو کنه...       منو تو تاپیک های باحال تگ کنید لدفن😊
شوخی میکنم مگه تو اون برنامه ندیدی زنه میگف بچم ۷ ماهشه بعد مجری میگف ای جان چند سالشه خیلی خنگول بو ...

😐😂

منم بچم هشت ماهس نباید شیر پاستوریزه تا قبل یک سالگی داد

حساسیت داره؟