2777
2789
یک رکعت نماز وَتْر: بعد از حمد سه بار سوره توحید و یک بار سوره «فلق» و یک بار سوره «ناس» بخوانیم و م ...

اها درسته مرسی عزیزم

میشه هرسوره ای که دوست داشتی برام بخونی مشکلم حل بشه:) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونایی ک اعراب نداره رو چجوری بخونم؟  تاچندروز باید بخونم؟

اولشو تونت بزن

بقیشو باعربی میاره برات

به  نظرم صبح عصر شب بخون وباور داشته باش نتیجه میده یه یکی دوهفته بخون بعدش نخون همون رهاش کن

انرژیش برمیگرده بهت

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚
میتونی جذبش کنی اون که الان نیستش پس پاکسازی کن جذب کن روخودت کار کن که اگه اومد دوباره نره

چجوری 

رفته که نه درواقع من کات کردم یه حرفایی زد که خیلی بهم برخورد و بلاکش کردم ۲ونیم ماهه که نیست ول ...

برمیگرده غصه نخور

نماز تسخیر قلب؟

این نماز نداره

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚
چجوری 

روبیکا داری؟

یه گروه جذب داریم

بیا ازاول پیاما رو بخون

اره هزار بار و نتیجه هم گرفتم ولی کلا دیگه این چیزا رو قبول ندارم من خودمم طرفم یک ماهه رفته میگم بد ...

عزیزم هرروز انجام میدادی؟ چند روز بعدش برگشت؟

اولشو تونت بزن بقیشو باعربی میاره برات به  نظرم صبح عصر شب بخون وباور داشته باش نتیجه میده یه ...

مرسی گلم حتما انجام میدم