2777
2789
یه ایه هم میدونستم باید بگردم دنبالش ببینم دارمش هنوز  چندوقته رفته

پس هرموقع پیدا کردی لطفا برام بفرست❤️

چهارماهه

میشه هرسوره ای که دوست داشتی برام بخونی مشکلم حل بشه:) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میتونی جذبش کنی

اون که الان نیستش

پس پاکسازی کن

جذب کن

روخودت کار کن که اگه اومد دوباره نره

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚
نماز شب من شنیدم خیلی طولانی هست  شما خوندی؟

نه نخوندم 

میگن دورکعت آخرش بخونی کافیه ولی شنیدم خیلیی خوبه

کاش یه جوری تغییر کنیم ک بعدها بگیم همش از محرم اون سال شروع شد…🖤
نه نخوندم  میگن دورکعت آخرش بخونی کافیه ولی شنیدم خیلیی خوبه

میشه بگی چجوری خونده میشه ک امشب بخونم

چی بلدی هرچی بلدی ب منم بگو

باید ۴۱ تا دونه از فلفل های آسیاب نشده بگیری ؛ خیلی آرزومه عطاری ها دارن ؛ به هر کدوم تا ۴ نوبت سوره قریش بخونی 

یک بار کامل بخونی ۴۱ بار دوباره دوباره تا بشه ۴ بار بعد رو کلش بگی محبت فلانی زاده فلانی به من ؛ تو نت سرچ کن بازگشت معشوق با فلفل و سوره قریش برات میاره ؛ بعدم بریزی تو آتیش فلفل هارو 

پس هرموقع پیدا کردی لطفا برام بفرست❤️ چهارماهه

پیداش کردم

اللهم لَیِّن لیْ قَلب فلان/نام طرف/فرزند فلان/نام پدرش/اگه اسم پدرشو بلد نبودید بگید /فرزند ادم،/کما لَیَّنْتَ الحدیدَ لِداوود علیه السلام،و سَخِّرْ لی قلبه/قلبهو/کما سَخَّرْتَ لِسلیمانَ جنوده/جنودهو/من الجنِّ و الِانسِ والطَّیْرِ فهم لا یوزعون،یعنی ای خدا،نرم کن دل فلانی فرزند فلانی را برایم انچنانکه اهن را در دستان داوود نرم کردی،و قلبش را به تسخیر من در بیاور انچنانکه جن و انس و پرندگان را به تسخیر سلیمان دراوردی که در پادشاهیش دعوایی نبود،بخونید بعد که شگفت زدتون کرد التماس دعا دارم،

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚
باید ۴۱ تا دونه از فلفل های آسیاب نشده بگیری ؛ خیلی آرزومه عطاری ها دارن ؛ به هر کدوم تا ۴ نوبت سوره ...

تاحالا خودت انجام ندادی؟ 

رفته که نه درواقع من کات کردم یه حرفایی زد که خیلی بهم برخورد و بلاکش کردم ۲ونیم ماهه که نیست ول ...

پس برمیگرده

چون حست میگه

میشه بگی چجوری خونده میشه ک امشب بخونم

یک رکعت نماز وَتْر: بعد از حمد سه بار سوره توحید و یک بار سوره «فلق» و یک بار سوره «ناس» بخوانیم و می‌توان یک سوره تنها خواند، سپس دست‌ها را برای قنوت به‌سوی آسمان بالا می‌بریم و حاجات خود را از خدا می‌خواهیم؛ و برای چهل مؤمن دعا می‌کنیم؛ و طلب مغفرت می‌کنیم و هفتاد مرتبه می‌گوئیم: «استغفرالله ربّی و اتوبُ الیه.»
از پروردگار خود طلب آمرزش و مغفرت می‌کنیم و به‌سوی او بازگشت می‌نمایم.

آن گاه ۷ بار می‌گوئیم «هذا مقامُ العائذٍِ بکَ منَ النّارِ» ؛ این است مقام کسی که از آتش قیامت به تو پناه می‌برد؛ و بعد از آن ۳۰۰ مرتبه می‌گوییم: «العفو» و سپس می‌گوئیم: «ربّ اغفرلی و ارحمنی وتُب عَلیَّ انّکَ انتَ التّوابُ الغفُورُ الرّحیم.»

ببین این رکعت آخرش هس که میگن مهمه اگه خواستی کامل بخونی از تو گوگل سرچ کن

پیداش کردم اللهم لَیِّن لیْ قَلب فلان/نام طرف/فرزند فلان/نام پدرش/اگه اسم پدرشو بلد نبودید بگید /فر ...

اونایی ک اعراب نداره رو چجوری بخونم؟ 

تاچندروز باید بخونم؟ 

پیداش کردم اللهم لَیِّن لیْ قَلب فلان/نام طرف/فرزند فلان/نام پدرش/اگه اسم پدرشو بلد نبودید بگید /فر ...

نماز تسخیر قلب؟