2777
2789
عنوان

روند کند بتا بعد انتقال(کمک کنید)

383 بازدید | 11 پست

بتای من روز ۱۴ انتقال ۴۶۱ بود

بعد دو روز ۵۴۹، بعد دو روز ۸۸۵ شد

مرکزی که ivf کردم امروز تعطیله، نمیدونم چیکار کنم

کسی اینجوری بوده، خارج رحمی نیست؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خارج رحمی بتاخیلی بالا میره ،بعد این فکر های منفی چیه میکنید،ان شالله بارداری سالم و خوبی رو تجربه خواهید کرد .

دل آرامی که داری دل در او بند                                        دگر چشم از همه عالم فرو بند
خارج رحمی بتاخیلی بالا میره ،بعد این فکر های منفی چیه میکنید،ان شالله بارداری سالم و خوبی رو تجربه خ ...

اخه همین جا ینفر اینجوری بود بعد چند هفته سقط شد

منم که سابقه دوبار سقط دارم الان که اینجوریه میترسم، اگه قراره سقط شه کاش از اول نمیشد

ان الله که سقط نمیشه من تحربه سه بار تجربه از دست دادن رو دارم ولی برا پسرم که الان شکر خدا ۹ساله شه بتام خیلی دیر بالا میرفت لکه بینی م داشتم با وجود مصرف شیاف ،خدا خواست و بهم بخشیدش ،برا سه تای بقیه م خدا نخواسته و هر کدوم به دلیل نموندن،بسر به خودش ،ان شالله بارداری سالم و راحتی رو طی خواهی کرد

دل آرامی که داری دل در او بند                                        دگر چشم از همه عالم فرو بند
ان الله که سقط نمیشه من تحربه سه بار تجربه از دست دادن رو دارم ولی برا پسرم که الان شکر خدا ۹ساله شه ...

عزیزم خدا پسرتونو حفظ کنه، یادتون هست چجوری بالا میرف؟

بتا۱۱۰بود بهد از دو روز شده بود ۱۸۵تازه من لکه بینی هم داشتم بر اساس پریودی باید هفت هفته میبودم سونو میگفت پنج هفته ،تیتر اصلا بالا نمیرفت ،اخر سر گفتن این بارداری پوچه باید بری بیمارستان برا کورتاژ ،مامانم نذاشت گفت اگه قرار به نموندن باشه خودش سقط میشه تا رسیدم به هفته ۱۲جون به لب شدم بس که این دکتر ها میترسوندنم،تا۱۲هفته لکه بینی داشتم سونو وپریودی دو هفته اختلاف داشت ،باورد میشه بر اساس سونو ها حاملگی من ۲۵سیکل م اتفاق افتاده بود ،اگه خدا بخواد خیلی راحت بهت میده همه قوانین و معادلاتم بهم میریزه هیچ‌جوره ام از ش سر در نمیاری ،برا سه تا سقط بعدی مم هیچ دلیلی وجود نداره ،اخریش ۴۰روز پیش بود رفتم برا سونو ۱۲هفته گفتن ایست قلبی کرده 

بتا۱۱۰بود بهد از دو روز شده بود ۱۸۵تازه من لکه بینی هم داشتم بر اساس پریودی باید هفت هفته میبودم سون ...

خیلی ممنون عزیزم که توضیح دادین

انشاالله که خیره