2777
2789

من هر موقع واسه غذا با خواستگار بیرون میرفتم متوجه میشدم که طرف مقابل با یه لذت خاصی نگام میکنه😶

یه خواستگار داشتم که یکم رابطمون جدی شده بود یه بار افطاری دعوتم کرد موقع خوردن منو یه جوری نگاه می‌کرد بهش گفتم چیه؟گفت هیچی قیافشم اینطوری بود🙂

حس میکردم حالش عادی نیست

باز یه خواستگار داشتم که رابطمون چند ماه طول کشید اونم همش با لبخند نگام میکرد

من خیییلی آهسته غذا میخورم بهم میگفت من هر کار میکنم ازت عقبم و خوبیش اینه که بعد از ازدواج وقتی غذام تموم بشه میتونم بشینم و فقط خوردن تورو تماشا کنم😀خوبه؟؟

من خیلی خجالت کشیدم سرمو انداختم پایین جواب ندادم باز یه بار دیگه هم رفتیم رستوران اونجا هم دوبار همین سوالو پرسید باز روم نشد جواب بدم 

یه بار دیگه آخرای رابطمون بود و با هم صمیمی تر شده بودیم رفتیم رستوران صندلی کنارمو خالی گذاشتم که وقتی برمیگرده کنارم بشینه ولی ننشست گفت روبروت میشینم باز یکم اونورتر نشست موقع غذا خوردن هی سعی میکرد نگام نکنه گاهی نگاش میفتاد لبخند میزد باز به افق خیره میشد حس میکردم حالش عادی نیست

بعد اینارو واسه چت جی پی تی گفتم می‌گفت آروم غذا خوردن و اون حس خوبی که موقع غذا خوردن داری به طرف مقابل آرامش میده😅و اینکه می‌گفت کلا وقتی مرد مهمونت میکنه حس حمایت و مردانگی خودش تقویت میشه و این لذت براش دو چندان میشه و اینکه طرف مقابل چند بار اینو به زبون آورده نشون میده خیلی خوشش میومده و قطعا اون حالتت جذابیت زیادی براش داشته🤦🏻‍♀️

گفتم در جریان باشید آروم غذا خوردن انگار خیلی جوابه😂

منی که دیس رو توی ۳۰ ثانیه غیب میکنم: 😂

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای 🤣🤣🤣حتما وقتی سراغ غذا میری که خیلی گرسنه ای

نه ولی کلا سریع میخورم حتی اگه خیلی تلاش کنم یواش بخورم

همسرمم همینه

همیشه تو مهمونیا داستان داریم

نفرات اول غذامون تموم میشه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

من هر چقدر بخوام تند بخورم نمیتونم همش میمونه تو گلوم،خیلی آروم غذا میخورم تو یه مجلس من همیشه آخرین نفرم بعد الان بچه هام کوچیکن من بهشون غذا. میدم قشنگ هر وعده غذایی یک ساعت طول میکشه 🤦

شبهایی رابه یاد دارم،که دعا کردم برای چیزهایی که الان دارم،خدایاشکرت ♥️🤲

منو شوهرم کلا غذا خوردنمون پنج دقیقه ام طول نمیکشه انگار دنبالمون کردم ما یه زود باش درون داریم😂

😂😂معده ها سالمه ان شاءالله؟

ما مشاوره رفته بودیم مشاور می‌گفت یکی از ویژگی های بدی که دوستتون در موردتون میگه چیه؟گفتم میگه خیلی کُندی

بعد از خواستگارم پرسید گفت درسته؟؟گفت فقط غذاشو خیلی آروم میخوره اونم واسه سلامتیش خوبه😅 گفت تو مشکل نداری؟گفت نه خودمم سعی میکنم یواش تر بخورم درستش همونه😁

منو شوهرم کلا غذا خوردنمون پنج دقیقه ام طول نمیکشه انگار دنبالمون کردم ما یه زود باش درون داریم😂

شوهر منم تند غذا میخوره اگه بخوام یه جا غذا بکشم من برم یه چی بردارمو بیام نصف بشقابو میخوره اون نصف دیگشم باز نصفشو میخوره من آخر گشنه میمونم بهش میگم لعنتی یه کم آروم دیگه گلوت پاره میشه 😅

شبهایی رابه یاد دارم،که دعا کردم برای چیزهایی که الان دارم،خدایاشکرت ♥️🤲