2777
2789
چند چندی؟آرایه تناقض استفاده کردی شعر مگه🤔

به چند نفر گفتم دوست گرامی

برای تو، برای چشم هایت. برای من، برای درد هایم. برای ما،برای این همه تنهایی.... ای کاش خدا  کاری کند!               «آرزو کن آن اتفاقِ قشنگ رُخ بدهد رویا  ببارددختران برقصند قند باشد بوسه باشد خدا بخندد به خاطرِ ما!»  شکنجه بیشتر از این؟ که پیش چشم خودت کسی که سهم تو باشد به دیگران برسد...💔 وزن اولیه: ۴۶، قد: ۱۶۷،هدف: ۶٠.        شروع: ۱۴٠۱/٠۸/٠۵   وزن ثانویه بعد از بیست روز: ۴۸،۷٠٠

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرف دلم که نتونستم بزنم:یه چند نفر باعث مرگ چند تا بیگناه شدن یه چند مدت پیش حدود یکسال پیش توی یکی از روستاهای شهر بابام، خواستم بهشون بگم :چجوری میخواین اون دنیا جواب پس بدید؟ درسته مستقیم باعث مرگشون نشدین ولی هیزم ریختین توی آتیشی که قرار بود باهاش جون اون بیگناه هارو بگیرن، بچه بودن،جوون بینشون بود، خونواده اسون . خواستم بگم خیلی قسی القلب و سنگدلید ، هم رده ی قاتلای اهل بیت پیامبر بلکه حتی بدتر،ولی نشد بگم بهشون.خوبه تاپیکت رو دیدم تا سر غم کهنه باز بشه یکم قلبم از غم خالی بشه. 

يا إلهي، أنت الأفضل، الأفضل.

خداازت نگدره وامیدوارم تکه تکه بشی آرزومه جنازه تکه تکه شدتوببینم . 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بد نخواه براش من بدنم داره میلرزه

حقشه دعای روزشبمه   

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖