2777
2789

من دیابت نوع یک دارم

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فکر کنم دو باشه چون بالای چهل سالم

خب پس بابد رعایت کنی

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

رعایت می کنم ولی پایین نمیاد بعضی وقتا میاد ولی گاهی وقتا هم نمیاد اصلا برنج دیگه نمی خورم نون هم فق ...

اینجوری که نمیشه تا اخر عمرت نخوری متفورین داده؟داخلی رفته؟

اینجوری که نمیشه تا اخر عمرت نخوری متفورین داده؟داخلی رفته؟

ببه رفتم روزی یه گلوریپا یه منفورترین و دیابزید می خورم خیلی عصبی هستم فکرم خیلی درگیر این موضوع هست 

😍خدایا مرسی😍
ببه رفتم روزی یه گلوریپا یه منفورترین و دیابزید می خورم خیلی عصبی هستم فکرم خیلی درگیر این موضوع هست ...

عصبی نباش بالا میره 

نمیتونی متخصص غدد بری؟دوست نداری انسولین بزنی؟

عصبی نباش بالا میره  نمیتونی متخصص غدد بری؟دوست نداری انسولین بزنی؟

یه ماه انسولین زدم بعد قندم پایین تر اومد همش قندم نیومد روی سی دکتر تغییرش داده به قرص 

همین اعصابم زیادش می کنه ولی اعصابم خورده 

😍خدایا مرسی😍
یه ماه انسولین زدم بعد قندم پایین تر اومد همش قندم نیومد روی سی دکتر تغییرش داده به قرص  همین ...

نمیدونم بهتره بری غدد شاید یه قرص دیگه یا یه نوع انسولین دیگه معرفی کرد اینجوری که میگی رعایت میکنم و بالاس عجیبه

طبیعیه قند که بالا باشه اعصالم خراب میشه