2777
2789
عنوان

مامانا یکی بیاد منو راهنمایی کنه

194 بازدید | 21 پست

سلام دوستان من یه پسر هشت ماهه دارم هفت ماه از حاملگیم ک گذشت پرویید شدم الان دوازده روز از موعد پروییدم گذشته و هنوز من نشدم هرچی بی بی هم میزنم منفی این دفعه دومین باره ک باید پرویید بشم بعد حاملگی میشه بخاطر تغیر هورمنا باشه ک پرویید نشدم فعلا نمیتونم برم آزمایش بدم چون بچه کوچیک دارم شوهرمم نی رفته مسافرت وای خیلی استرس دارم همش حس میکنم حاملم حالت تهوع گرفتم  از استرس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم به دکترت زنگ بزن و ازش راهنمایی بگیر.اینجوری هم راهکار اصولی میگیری ازش هم استرست کم میشه😊 خ ...

باشه عزیزم میخوام برم آزمایش بدم از استرس الانه ک دق کنم

سلام عزیزم طبیعیه اصلا نگران نباش....منم بعد زایمانم خیلی به موقع پریود شدم ینی بیست روز بعد زایمان و ده روز بعد تموم شدن خونریزیم 🥴🥴....وتا سه ماهگی دخترم پریود شدم اما دیگه نشدم تا فک‌کنم حدود ده یازده ماهگی... میگن مادر تا وقتی شیر میده پریود نمیشه

جلوگیری مطمعن انتخاب کن اگ بچه نمیخوای چون واقعا عذابه .من دوتا نینی دارم فکرشم داش دیونم میکرد😓

ببخشید شما جلوگیرتون چجوریه با قرص ؟؟آخه میگن قرص اصلا خوب نیس نمیدونم چیکار کنم این دفعه رو حامله نباشم از این ب بعد نمیزارم دستش بهم بخوره🥺😆