2777
2789

دوستان سلام.

این درسته که میگن اگر خواسته یا آرزویی به دلت بیفته با تلاش و کوشش میشه بهش برسی؟

لطفا تجربیاتتونو در اختیار بذارید قشنگا.ممنون

خدایا ازت میخوام همه ی نی نی سایتی ها به آرزوهاشون برسن و همیشه لباشون خندون باشه🙏🏻✨

قطعابا تلاش،کوشش میشه به چیزی ک میخای رسید✓

کاش من روح بودم، باور کن روح خوبی می‌شدم، نه کسیو اذیت می‌کردم، نه عین روح‌های مسخره بی‌مصرف می‌شدم، برای خودم سوار وسیله‌های شهر بازی بسته می‌شدم، برای خودم کل گلای گل فروشی بو می‌کردم، از قفسه‌های کتابخونه‌های بسته رد می‌شدم، بلند بلند آهنگ می‌خوندم و می‌رقصیدم، حالا توام یواشکی هی بغل می‌کردم، به کی برمی‌خورد آخه♡         

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطعااا میشه.به شدت بهش اعتماد دارم البته اگه تلااااش کنی نه بشینی منتظر که بشه

دقیقا😁👌🏻حتی اگه غیر ممکن باشه؟

خدایا ازت میخوام همه ی نی نی سایتی ها به آرزوهاشون برسن و همیشه لباشون خندون باشه🙏🏻✨
به نظر من هیچ غیر ممکنی وجود نداره.غیر ممکن رو ما خودمون برا خودمون تعیین مییکنیم

♥️♥️

من برام یه اتفاق خیلی جالب افتاد هر چند سرسری از کنارش رد شدم و تا ابد حسرتش به دلم میمونه...

من از بچگی عاشق یه سری چیزا بودم و خیلی وقتا بهشون فک میکردم و به طور عجیبی خدا یه نفرو سر راهم قرار داد که همممه ی اون ویژگی هارو داشت حتی مال شهری بود که من همیشه عاشق اون شهر و مردمش بودم با اینکه با شهر ما ۲۴ ساعت فاصله داره و در کل حتی شغلی که داشت رو من از بچگی بهش فکر میکردم یا ماه تولدش اسمش و ویژگی های ظاهریش و اخلاقش...

نمیدونم خدا خیلی دوسم داشت نگاه کرده بود ببینه من هرچی دوس دارمو تو وجود اون آدم قرار بده یا من جذب کرده بودم این چیزا رو..کاری ندارم به خاطر یه حرف اشتباه از دست دادم این حس دو طرفه رو چون اونم منو خیلی دوست داشت ولی برای من کاملا اتفاق افتاد یه جوری معجزه بود... ولی افسوس