با شوهرم بحثم شد شوهرم مامانمو بدون هیچ حرف و دلیلی از خونم بیرون کرد بعد عمه شوهرم اومد خونمون خیلی دخالت کنه ده بار اشکمو در آورده منم بیرونش کردم با شوهرم بحثم شده اینم این وسط شده اتیش بیار میگه داداشم خودشو بدبخت کرد با این عروس آوردنش.خیلی بد بحثمون شد وسایلمو جمع کردم بدون بچم برم خونه مامانم نذاشتن. شوهرم بچمو نمیداد ببرم.الانم حرکت کرد بره سرکار کارش دور از محل زندگیمونه.حالا هم سبک شدم هم خوشحالم که واسه اولین بار کوتاه نیومدم هم ناراحتم بنظرتون چکار کنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه همین اول کوتاه نیای تمومه شوهره منم یه بار بچه ام ۲ ماهش بود دعوا کردیم نداد ببرم زنگ زدم ۱۱۰ اومد گفت بچه شیرخواره بده ببرتش حق نداری بچه رو ندی دیگه این شد که روش کم شد
اگه همین اول کوتاه نیای تمومه شوهره منم یه بار بچه ام ۲ ماهش بود دعوا کردیم نداد ببرم زنگ زدم ۱۱۰ او ...
منظور کوتاه نیا چون بعدش هی قراره کوتاه بیای ولی نذار بچه تو نقطه ضعفت بدونه هر وقت خواستی بری بچتو بنداز سرشون بهت قول میدم به ۳ ساعت نکشه بیان منت کشی
سر کارای شوهرم مامانمو بیرون کرد بعد توقع داره عمشو رو سرم جا بدم عمشم دوتا بچه داره یکیش سربازه یکیش مدرسه ای یه بارماز همین خانم من کرونا گرفتم تو حاملگی الان گفتم چرا گفتی بیاد بهش برخورد دعوامون شد ضمن اینکه کلا دلم خیلی ازش پره خودم میدونستم دیگه صدام در میاد