2777
2789
عنوان

امشب داشتم بچه بیست روزمو ول میکردم میرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 994 بازدید | 36 پست
بعدش‌رفنی دوباره برگشتی؟؟

نه دیگه گفت خودم میبرمت ولی برد از در خونه مامانم اینا گفت بمون صب برو برگشتیم خونه دیگه اشتی کردیم ولی کوتاه نیومدم بگه بچه رو نبر بگم چشم هر چی شما بگی الانم هر وقت بخوام میرم خونه مامانم چند روز میمونم میام اگه با اون بود و زنگ نمیزدم ۱۱۰ خونه مامانمم نمیذاشت ببرم‌ بچمو اذیت میکرد ولی زهره چششو گرفتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره خیلی.هرچقدر شوهرم باهاش بدرفتاری میکنه به رو خودش نمیاره میگه فقط بخاطر توئه

خصلت داماد همینه هرچقدر بهش احترام بذاری فقط و فقط هار میشه دوربرش میداره فقط باید سگ محلش کرد

نی نی سایت❌️.پیک می سایت✅️

منظور کوتاه نیا چون بعدش هی قراره کوتاه بیای ولی نذار بچه تو نقطه ضعفت بدونه هر وقت خواستی بری بچتو ...

هنوز  نرفته اومد منت کشی فک کرد الکی میگم نمیرم بعد دید جدی هستم

دو ساله نذاشتم کسی بفهمه دیگه خیلی پر شدم

از اینایی که فورا نسخه طلاق می‌پیچین بدم میاد اما همیشه میگم حرمت ک شکسته شد دیگه بدرد نمیخوره مخصوصا با خانواده طرف مقابل . 

مادر حرمت داره احترام داره 

اگر شما الان کوتاه بیای فردا بدتر و پس فردا بدتر تر میشه . 

یه فکری کن 

خیلی بی چشم و رو نمک به حروم و پروئه شوهرم

خیلی ناراخت شدم جدی میگم.حال مادرت اونلحظه داشت ازدرمیرفت بیرون الهی بمیرم 🥺اومد پیش تو بچه نگهداشت اینجوری بیرونش کرد کاشکی هرجورشده جو خونه اروم میکردی بی حرمتی نکنه بهش

ببین محکم وایسا خوب؟ من کوتاه اومدم الان دو ساله مادرم به رحمت خدا رفته به مرده مادرم فحش ناموسی میده. هرچند جوابش و میدم ولی از درون نابودم. 

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹
خیلی ناراخت شدم جدی میگم.حال مادرت اونلحظه داشت ازدرمیرفت بیرون الهی بمیرم 🥺اومد پیش تو بچه نگهداشت ...

هرچی اروم تر رفتار میکنم بدتر میکنه عمدا انقد ادا درمیاره که صدام در بیاد