2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من اول مرغ رو سرخ میکنم جدا بعد پیاز تفت میدم با ادویه و رب. بعد مرغ ها رو میچینم روش و آب جوش میریزم میذارم تا قشنگ بپزه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

قشنگ سرخش کن میتونی ازآلوخورشتی هویج کرفس یافلفل دلمه ایی استفاده کنی برای بوش زعفران هم عالی

من در احاطه نور خدا هستم که هیچ چیز منفی نمی تواند در آن رسوخ کند.

روشی ک من میپرم و امشب هم شام ما مرغ بود و مرغ های من زبون زد و همه تعریف میکنن 

حتمن حتمن حتمن تو مرغ چوب دارچین بنداز و یه حبه سیر ‌الو هویج فلفل دلمه زعفران و پیاز اونوقت ببین مرغ چییییییی میشه

خالق اهدافت باش👌🏻

ببین خانوادم‌اینکارو میکنن.یه بار مرغو میندازن تو اب و....یکم نه چوش اومد اون اب رو میریزن و دوباره پر اب میکنن و میذارن رو گاز...البته کل مرغو...حالا ران رو نمیدونم.ولی با دوبار اب عوض کردن ماخوردیم مرغ بو نمیداد

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

من معمولا مرغ و اول یکبار میزارم با آب بجوشه بعد آبکش میکنمش و میشورم 

بعد پیاز سرخ میکنم ادویه و رب فلفل دلمه و هویج میریزم تفت میدم بعد‌مرغ ها رو میچینم و یکم باهم تفت میدم و در نهایت آبجوش اضافه میکنم درحد ۲ تا ۳ لیوان ک آبکی نشه، اواخر پخت هم زعفران اضافه میکنم، گاهی وقتا هم یکم عصاره مرغ میریزم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫