2821
2789

پسر من یکسال و چهار ماهشه ،گاهی روزا خیلیییی گاز میگیره 

هر کسی رو که شد ،ولی منو بیشتر،دست ،پا ،کمر ،بازو،خلاصه یهو غافلگیر میکنه،سوراخ شدم دیگه😖

بعد اینکه اصلا حالیش نیست چقدر درد داره و کارش درست نیست،گاز میگیره و معصوم نگاه میکنه 

احساس میکنم فقط بخاطر خارش لثه هاشه،نه اینکه رفتار خشونت امیز داشته باشه،چون با غیظ میگیره و انگار دلش خنک میشه ,بعدم توو چشمای ادم نکاه میکنه مظلومانه

ایا این رفتارش طبیعیه؟شما هم همچین چیزی از بچتون دیدید؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

😂😂😂 عزیزم. اینجاش که گفتی مظلوم نگاه میکنه عین پسر من. 1 سال و نیمشه وقتی عصیانی میشه میخاد دندون بگیره من نمیزارم به‌ش میگم دندون نگیریا. با چشم گریون مظلوم نگام میکنه 

لینک حذف تاپیک https://ninisite.co/discussion/topic/9957916/%d9%84%db%8c%d9%86%da%a9-%d8%ad%d8%b0%d9%81-%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%88-%d9%be%d8%b3%d8%aa-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%af%d8%b1%d8%ae%d9%88%d8%a7%d8%b3%d8%aa%db%8c
دندونی براش بگیر

وروجک گرم و جاندار دوست داره 

پریشبا زیر باسن پسر عمه اش که داشت راه میرفتو شکار کرد 

اون ۷ سالشه و خیلی هم اپاچیه،اینقدر زار زد که نگو،پسرمم شیک نگاش میکرد و نمیفهمید این واسه چی گریه میکنه😐

وروجک گرم و جاندار دوست داره  پریشبا زیر باسن پسر عمه اش که داشت راه میرفتو شکار کرد  او ...

واای یه هفته پسرمنم همش گاز میگرفت میهندید خداروشکر فراموش  کرد بیچاره شدم تو اون هفته

پسر منم یکسال و ۴ ماهشه گاز میگیره دقیقا همینطوره

وسیله هم‌پرت میکنه

هنو دندون آسیایی هم در نیاورده

خدایا شکرت یه عشقی اومده تو جونم دیوونش شدم نی نی قشنگمو میگم برام حفظش کن
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792