2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعدش چی شد؟

هیچی غرغرهای شوهرم از ی طرف آخه بابام کارای ساختمونم انجام میده غر میزنه دو س روز دیگه بیاد انجام بده بابام میگه هفته بد فرصت دارم پدر شوهرم از ی طرف ک  چرا کارگرا گرون کار میکنن گاهی میگه از زیر کار در میرن گاهی میگه زود زود جایی میخورن گاهی میگه کارگر خودش بابد بیاد و بره نبابد ما ببریم گاهی میگه دفعه بد خودمون کارگر بگیریم  همشم چون بابام گارگرارگ آورده  تیکه میندازن ب من اگه تا همه کارای ساختمون اینجور باشن من دق میکنم اصلا عمرم کفاف کامل شدن خونه رو نمیده.

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه
آره  بزرگارو کاری نداریم ولی یکی نیس بگه آخه بی انصااف بچه ی یه ساله؟؟

وای که چقدر دنیا جای ترسناکی شده، بمیرم برای دل مادرش، خدا اون روزو نشون هیچ مادری نده

بعدش چی شد؟

همش استرس اینکه شهرداری میاد ویر بده یا خراب کنه آخه مجوز نداریم..

از طرفی پول داره تموم میشه شوهرم همش غصه میخوره فکرش در ویره بد اخلاق شده همش ب کنار دخالت و کنایه هاا دارن عذابم میدن تو ی ساختمونیم

هیچی غرغرهای شوهرم از ی طرف آخه بابام کارای ساختمونم انجام میده غر میزنه دو س روز دیگه بیاد انجام بد ...

حق داری خیلی سخته ولی بالاخره میگذره، به این فک کن که نتیجش چقدر خوشحال کنندست. خونه دار شدن یکی از اتفاقای شیرین زندگیه، باور کن به سختیش می ارزه

حق داری خیلی سخته ولی بالاخره میگذره، به این فک کن که نتیجش چقدر خوشحال کنندست. خونه دار شدن یکی از ...

بخدا من حاضرم بی پولی بکشم سختی قرض و وام قسط فقط کنایه و حرفای بی ربط نشنوم با دل خوشی باشم خودمم آدم اینرسی هستم تا ی چی میشه دیگه کلا روح روانم بهم میریزه زندگی جهنم میشه تو چشمم.

دعا کن برام بخدا خیلی جاها ب امید اینکه بالاخره ی خونه قرار داشته باشیم و 3 سال بد خونه خودمم تحمل میکنم

بخدا من حاضرم بی پولی بکشم سختی قرض و وام قسط فقط کنایه و حرفای بی ربط نشنوم با دل خوشی باشم خودمم آ ...

امیدوارم هر چه زودتر این سختیا‌ تموم بشه و اون خونه بشه خونه رویاهات و تمام روزای شیرینت. الهی که خدا به دل هممون نگاه کنه. غصه نخور عزیزم هیچ سختی پایدار نیست بالاخره تموم میشه این روزا

وای که چقدر دنیا جای ترسناکی شده، بمیرم برای دل مادرش، خدا اون روزو نشون هیچ مادری نده

میدونم تو وضعیت خیلی بدی هستی ولی یک جا نوشتی با داشتن کد ملی میتونن به اطلاعات دسترسی پیدا کنن؟؟؟آیا میتونن اطلاعاتی در مورد موضوعی که مربوط به چندین ساله پیشه به دست بیارن.اصلا موضوع طلاق ازدواج این چیزا نیست خیلی واجبه