2777
2789
سلام..من امسال فارغ التحصیل شدم و مقطع لیسانسو تموم کردم...تصمیم دارم برای سال 97 فوق لیسانس شرکت کنم اخه اولویتم اینه که برم سر کار و خیلی هم درس غیر دانشگاهی برای خوندن دارم مثل زبان و شبکه های کامپیوتری که زبان فقط یه زبان نیست هم المانی هست هم انگلیسی...مامانم خیلی اصرار داره فوق لیسانس بخونم ولی خوب نمیرسم به خوندنش...اولویتمم خوندن فوق خارج از ایرانه..نظر شما چیه؟فاصله انداختن کارو سخت نمیکنه؟ راستی اینم بگم.من مجردم و فعلا خبری از ازدواج نیست
ائیریکا راستش خیلی ذهنم درگیره..از یه طرف هفت ماهه دنبال کارم و فعلا کاری پیدا نکردم مامانم هی غر میزنه که چرا نمیرم سر کار...همش تو خونم خودمم خسته شدم از این وضع

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه قصد مهاجرت برا همیشه از ایران داری، خوب بهتره فوق خارج از ایران بخونی،در غیر اینصورت به نظرم فوق اول بخون و درکنارش دنبال کار باش ،البته همه چی بستگی به شرایط زندگی و خانواده شما داره
ارزو جان ممنون از نظرت ولی من نیاز به کار دارم..فوق لیسانس اولویت من نیست ولی مامانم خیلی اصرار میکنه میگه چرا نمیرم سر کار میگه حداقل بشین برای فوق بخون ولی اخه الان دیگه دیره از یه طرف نمیرسم ولی انگار درک نمیکنه چقدر کار غیر دانشگاهی و اکادمیک دارم..مهاجرت که فعلا شرایط مالیم جور نیست مامانمم میگه شاید نشد منتظر نمون
عزیزم فاصله افتادن برات مشکلی ایجاد نمی کنه من بین لیسانس و فوق لیسانسم 10 سال فاصله افتاد ولی درسم عااااااااالی بود، استاد که درس می داد کامل متوجه می شدم و معدل ارشدم هم 19.5 به بالا شد، نگران نباش
گلم من تجربه خودم رو بهت میگم خودت هرجور صلاح خودت میدونی من بلافاصله بعد لیسانس رفتم ارشد و متاسفانه نرفتم سرکار ولی دوستام اول رفتن سرکار اونها خیلی از من موفقترن و نسبت به 3 سال پیش اوضاع کاری بهتر بود شغل خیلی خیلی خوبی پیدا کردن ولی من با ارشد فعلا بیکارم پس اولویت با کاره
لاحول ولاقوة الا بالله