کتومین مدیر استارتر عضویت: 1400/10/14 تعداد پست: 4714 عنوان کندن دندان با دست خودم 87 بازدید | 6 پست سلام من خواب دیدم دندون جلوم رو خودم با دستم کندم الان هی تعبیر خواب میبینم خدایی نکرده نوشته مرگ نزدیکان افتادن دندان کندن با افتادن تعبیر متفاوت داره نگران شدم 1404/06/18 | 08:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mmaryammmmmm عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 12513 صدقه بده، تخم بشکن نمک بریز روش بنداز سطل زباله.اینجوری دفع بلا میشه انشاءالله
aboutsme عضویت: 1403/11/21 تعداد پست: 1303 خواب شب اول و دهم و بیست و یکم دروغ است.خواب شب ششم و هفتم و پانزدهم و هیجده ام و نوزده ام راست است.خواب شب هشتم و نهم و یازدهم و دوازدهم و بیست و دوم و بیست و سوم و بیست و هشتم تعبیری نیک دارد.خواب شب چهارم و پنجم و شانزدهم و هفدهم بتاخیر می افتد .خواب شب بیستم و بیست و پنجم و بیست و ششم تعبیر ندارد.خواب شب دوم و سوم و بیست وچهارم نتیجه بعکس میبخشد.خواب شب سیزدهم و چهاردهم نه خیر دارد و نه ضرر. امام رضا (ع)
aboutsme عضویت: 1403/11/21 تعداد پست: 1303 خواب شب اول و دهم و بیست و یکم دروغ است.خواب شب ششم و هفتم و پانزدهم و هیجده ام و نوزده ام راست است. ... تعبیر خواب بر اساس روز های قمری نقل از امام جعفر صادق (ع) امام رضا (ع)
کتومین مدیر استارتر عضویت: 1400/10/14 تعداد پست: 4714 تعبیر خواب بر اساس روز های قمری نقل از امام جعفر صادق (ع) خب افتادن نوشته مرگ من خودم کندم بعد پیشمون شدم این متفاوت از اون نیس؟؟