2777
2789
عنوان

حذف زن و بچش

546 بازدید | 39 پست

شوهرم عکس و بیوگرافی و پست هرچی از منو پسر یک سالمون داشت رو حذف کرده و الان ۱۵روزه ولمون کرده خونه پدرم بهم اس داده ک برو شکایت کن طلاق بگیریم خانوادشم که کاری ندارن هعییی خدا بمیرم خلاص شم.آیا کسی که همچین کارایی می‌کنه به نظرتون واقعا قیدمون زده؟؟

بگو خودت درخواست بده توافقی جدا شیم بعد وقتی اون درخواست داد مهریه تو بذار اجرا

البته اینارو تو پیام نگین که مدرک شه

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درخواست طلاق نده

اظهارنامه بده که شما رو از خونه بیرون کرده و نفقه خودت و بچه را نمیده.

توجه کن تامین محل زندگی جز نفقه است.

بگو بیا برام خونه جدا بگیر.

به هیچ عنوان درخواست طلاق نده

نگرانت نمیکنم ولی معمولا وقتی زیر سرشون بلند میشه اینکارو میکنن شایدم برای شما این نباشه 

من دوستم یه دوست پسر داشت متاهل بود مرده میخواست از زنش جدا بشه حق حقوقشم بده ولی زنه ول نمیکرد و جدا نمیشد این مرده ام لج کرد و گفت پس واستا تا یه قرون از من نصیبت بشه فرار کرد رفت یه شهر دیگه با این دختره دوستم صبغه نود نه ساله خوندن دارن زندگی میکنن

زنه هم حیرون ویرون چند سال دنبال این اخرم رفت طلاق گرفت بدون هیچ حقی

درخواست ندی هااادیگه مهریه بهت نمیده بزار خودش در خواست بده

بچمو چکار کنم تورو قرآن هه مامانم میگه چند روز بده بهشون نمیتونن نگهش دارن مجبور میشه بیاد سراغت ولی فکر نمیکنم 

درخواست طلاق ندهاظهارنامه بده که شما رو از خونه بیرون کرده و نفقه خودت و بچه را نمیده.توجه کن تامین ...

اظهار نامه ک بدم واسه اینا واسش پیامک می‌ره یا برگه می‌ره محل کارش؟