2777
2789
عنوان

از شوهر عنم متنفرم،😏🤐

1228 بازدید | 38 پست

از جمعه بخاطر چیز چرت قهریم یعنی همیشه من پیش قدم میشدم وآشتی میشد ،ایندفعه گفتم مثل خود سگش رفتار کنم ،محل نذارم ،یعنی خاک برسر آشغال انگار نه انگار می‌ره در میاد تو عوضی ...تازه امشبم شب تولدم ...اونوقت خود تحفه اش تولدش بود قهر بودیم چند روز مونده بود من آشتی کردم رفتم خونه مادرش براش تولد گرفتم .اینم اینجوری ،😭😭🥺بخدا حق نیست آنقدر زنا مظلوم هستند ومردا عوضی وآشغال مگه ما زنا جز توجه و محبت چی می‌خوایم ،😭😭خیلی دلم گرفته ازبس عصبی شدم.کمر درد شدید شدم.

انتخاب خودت بوده گلم

یعنی یه آدم چقدر قبل و بعد ازدواج ممکنه تغییر کنه؟

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
انتخاب خودت بوده گلم یعنی یه آدم چقدر قبل و بعد ازدواج ممکنه تغییر کنه؟

بعضیا خیلی .

فرشته بهارم✨ دختری آمیخته به هنر🪅💚چیز‌هایی که می‌شنوی رو زود باور نکنچون دروغ‌ها سریعتر از حقیقت پخش می‌شن :)) بزرگترین اقیانوس آرام هست پس آرام باش تا بزرگ شوی 🌏 ☄️ اما من به تموم چیزایی که گفتن نمیرسی . رسیدم و بازم میرسم💛✨🙌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه مردا رو با هم جمع نبند  انتخاب خودت بوده باهاش ازدواج کنی  حالا چرا اینقد فحش؟

والا

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

۱۸۰۰ درجه. سند اخلاقشونو نمیدن که. قبل از ازدواج هم که زیر ی سقف نبودن که .

حرفت بی ربط بود عزیزم

حالاچرابهش سرکوفت میزنی یسریاقبل ازدواج نشون نمیدن ازدواج مثل ی هندونه سربسته میمونه تانری داخلش نمیفهمی طرفت چجوریه

چنان تنهایه تنهایم که انگارنیستم باخود...
۱۸۰۰ درجه. سند اخلاقشونو نمیدن که. قبل از ازدواج هم که زیر ی سقف نبودن که . حرفت بی ربط بود عزیزم

نخیر گلم دوران نامزدی و عقد و اینا واسه شناخته!

همه مردا رو با هم جمع نبند  انتخاب خودت بوده باهاش ازدواج کنی  حالا چرا اینقد فحش؟

فحش کمه واسه آشغالی که  جلو چشم همه ،خانوادم خوبه از تو داره خونم رو میخوره

حالاچرابهش سرکوفت میزنی یسریاقبل ازدواج نشون نمیدن ازدواج مثل ی هندونه سربسته میمونه تانری داخلش نمی ...

سرکوفت نیست

ایشون داره همه مردا رو با تیر میزنه! باید بفهمه انتخاب خودش غلط بوده