از جمعه بخاطر چیز چرت قهریم یعنی همیشه من پیش قدم میشدم وآشتی میشد ،ایندفعه گفتم مثل خود سگش رفتار کنم ،محل نذارم ،یعنی خاک برسر آشغال انگار نه انگار میره در میاد تو عوضی ...تازه امشبم شب تولدم ...اونوقت خود تحفه اش تولدش بود قهر بودیم چند روز مونده بود من آشتی کردم رفتم خونه مادرش براش تولد گرفتم .اینم اینجوری ،😭😭🥺بخدا حق نیست آنقدر زنا مظلوم هستند ومردا عوضی وآشغال مگه ما زنا جز توجه و محبت چی میخوایم ،😭😭خیلی دلم گرفته ازبس عصبی شدم.کمر درد شدید شدم.
لزومی نداره شما به عنوان یه قاضی بالای منبر بری من منظور بدی نداشتم حرفم این بود ایشون همه مردای د ...
من قضاوت نکردم پیامت بار منفی زیادی داشت و حس بدی القا میکرد . این حرف درسته ولی شماهم ندیدی همانطور که مرد خوبم هست مرد بدم هست.
فرشته بهارم✨ دختری آمیخته به هنر🪅💚چیزهایی که میشنوی رو زود باور نکنچون دروغها سریعتر از حقیقت پخش میشن :))بزرگترین اقیانوس آرام هست پس آرام باش تا بزرگ شوی 🌏 ☄️ اما من به تموم چیزایی که گفتن نمیرسی . رسیدم و بازم میرسم💛✨🙌
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بله من ندیدم منتها اعتقاد دارم خیلی آدم خوشبخت هست خیلی زندگیای خوب هست کلی مرد انسان و با اخلاق ...
بی شک . ولی بیشتر از اونم مخالفش هست . و روز به روز بیشتر میشه پس دقت کن .
فرشته بهارم✨ دختری آمیخته به هنر🪅💚چیزهایی که میشنوی رو زود باور نکنچون دروغها سریعتر از حقیقت پخش میشن :))بزرگترین اقیانوس آرام هست پس آرام باش تا بزرگ شوی 🌏 ☄️ اما من به تموم چیزایی که گفتن نمیرسی . رسیدم و بازم میرسم💛✨🙌
میتونیم با شناخت ازدواج کنیم یا نه؟ حتی اگ مشاور هم بریم بازم شکست میخوریم؟
عزیزم من حوصله نوشتن ندارم دیگه. یک کلام ختم کلام . شناخت کامل و درست از طرف هیچ زمان قبل از سقف مشترک به ووووووجوووووود نمیاد. حالا مشاور هم بری بازم نمیاد . ضمن این که ببین دارم میگم اکثرا مردا حاضر به اومدن نمیشن یا اگر هم بیان مسخره میگیرن همه چیو