2777
2789
عنوان

از شوهر عنم متنفرم،😏🤐

| مشاهده متن کامل بحث + 1228 بازدید | 38 پست
ببین من و شما نمیتونیم بفهمیم کی خوشبخته یا کی نیست . چون ظاهر زندگی رو می‌بینیم. ولی مردا همههههه چ ...

میتونیم با شناخت ازدواج کنیم یا نه؟

حتی اگ مشاور هم بریم بازم شکست میخوریم؟

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
لزومی نداره شما به عنوان یه قاضی بالای منبر بری من منظور بدی نداشتم حرفم این بود ایشون همه مردای د ...

من قضاوت نکردم پیامت بار منفی زیادی داشت و حس بدی القا میکرد . این حرف درسته ولی شماهم ندیدی همانطور که مرد خوبم هست مرد بدم هست.

فرشته بهارم✨ دختری آمیخته به هنر🪅💚چیز‌هایی که می‌شنوی رو زود باور نکنچون دروغ‌ها سریعتر از حقیقت پخش می‌شن :)) بزرگترین اقیانوس آرام هست پس آرام باش تا بزرگ شوی 🌏 ☄️ اما من به تموم چیزایی که گفتن نمیرسی . رسیدم و بازم میرسم💛✨🙌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قضاوت نکردم پیامت بار منفی زیادی داشت و حس بدی القا میکرد . این حرف درسته ولی شماهم ندیدی همانطور ...

بله من ندیدم

منتها اعتقاد دارم خیلی آدم خوشبخت هست

خیلی زندگیای خوب هست

کلی مرد انسان و با اخلاق و شریف هست

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
بله من ندیدم منتها اعتقاد دارم خیلی آدم خوشبخت هست خیلی زندگیای خوب هست کلی مرد انسان و با اخلاق ...

بی شک . ولی بیشتر از اونم مخالفش هست . و روز به روز بیشتر میشه پس دقت کن .

فرشته بهارم✨ دختری آمیخته به هنر🪅💚چیز‌هایی که می‌شنوی رو زود باور نکنچون دروغ‌ها سریعتر از حقیقت پخش می‌شن :)) بزرگترین اقیانوس آرام هست پس آرام باش تا بزرگ شوی 🌏 ☄️ اما من به تموم چیزایی که گفتن نمیرسی . رسیدم و بازم میرسم💛✨🙌
میتونیم با شناخت ازدواج کنیم یا نه؟ حتی اگ مشاور هم بریم بازم شکست میخوریم؟

عزیزم من حوصله نوشتن ندارم دیگه. یک کلام ختم کلام . شناخت کامل و درست از طرف هیچ زمان قبل از  سقف مشترک به ووووووجوووووود نمیاد‌‌. حالا مشاور هم بری بازم نمیاد . ضمن این که ببین دارم میگم اکثرا مردا حاضر به اومدن نمیشن یا اگر هم بیان مسخره میگیرن همه چیو

عزیزم من حوصله نوشتن ندارم دیگه. یک کلام ختم کلام . شناخت کامل و درست از طرف هیچ زمان قبل از  س ...

به هر حال من برای تو و برای هر انسانی آرزو میکنم از ته قلبشون خوشبختی رو حس کنن

اگرم حرفم ناراحتت کرد عذرمیخوام منظور بدی نداشتم♥️

بی شک . ولی بیشتر از اونم مخالفش هست . و روز به روز بیشتر میشه پس دقت کن .

تلاش خودمو میکنم

تلاش خودمو میکنم

💚💚