2777
2789
عنوان

کسی میدونه پادزهر پازن(بز کوهی) چیه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3824 بازدید | 21 پست
واسه خودم نمیخوام🤣🤣 من که اوج جوونیمه بابام میخواد🤣🤣یعنی خوشم میاد فکر میکنه با این چیزا پیر نمی ...

من شوهرخالم صبح ناشتا ی لیوان و اب وزردچوبه میخوره براجوون بمونه پنجاه سالشهه ی چروک نداره نمیدونم برااوونه یانه

میشه واسه سلامتی تودلیم یه صلوات بفرستید😍۱۸/۶/۱۴۰۱ بی بی چکم بعدازیکسال انتظارمثبت شد 😍خدایاشکرت😍
من شوهرخالم صبح ناشتا ی لیوان و اب وزردچوبه میخوره براجوون بمونه پنجاه سالشهه ی چروک نداره نمیدونم ب ...

😐😐😐😐خوشبحالش🤣🤣

ولی حوصله میخواد این کارا🥺🤣

اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(:                                                                     امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام بله. من دارم. البته خیلی نایاب است که از شکم بز کوهی نر و از هر هفت هشت بز یکی شون داره. این خیلی مفیده و به علت خاصیت ضد ویروس و زهری عالیه. خودم هم ازش خوردم کل بدنم به شدت عرق کرد و تمام سموم رو دفع میکنه

سلام بله. من دارم. البته خیلی نایاب است که از شکم بز کوهی نر و از هر هفت هشت بز یکی شون داره. این خی ...

و اینکه چند ساله که بهم میگن سن و سالت بهت نمیخوره. من نمیدونستم اینجوریه. واقعا. تازه امشب میخواستم دربارش تحقیق کنم متوجه شدم که اینجوریه. چند تا داشتم دو تا خوردم الان هم یه تکه دارم