2777
2789

با اینکه خیلی با سلیقه ام 

خیلی تمیزکاری میکنم

ولی چون از ساعت 7 صبح تا 4 بعدازظهر سرکارم نمیتونم اون طوری که دلم میخواد زندگی کنم 

تا می‌رسم خونه باید ب فکر شام باشم 

تمیزکاری کنم 

لباسا ... ظرفا ... جارو ...

هنر کنم برم در کنار کارهای خونه دوش بگیرم

واقعا برای زندگی کردن وقت ندارم 

ظاهرم شلخته ست 

زندگیم اونجور که میخوام روی نظم نیست ...

احساس میکنم فقط من اینطوری ام

بقیه در این حد نیستن 

مامانم کجایی ؟ حالت خوبه ؟ جسمت زیر اون همه خاک خوابیده بمیرم من برات مامان روحت کجاست ؟ مامان روح اصلاً وجود داره ؟ چرا ازت هیچ خبری نیست ؟ مامان یادته همش میگفتی به فکر آخرتمون باشیم من همش میگفتم ای بابا از کجا معلوم وجود داشته باشه ؟ تو میگفتی اصل کار اون دنیاست حالا که فرشته ها تو رو به زور از ما گرفتن حالا کجایی ؟ چرا هیچ نام و نشانی ازت نیست ؟ مامان اندازه تمام جهان دلم برات تنگه 💔❤️‍🩹

والا من خونه دارم به کارای خونه نمیرسم. اتفاقا شغل بیرون داشته باشی خوبه حداقل هدفی داری

هفت تا پسر با قلب هایی به وسعت جهان،که باهر نت،هرکلمه،هرلبخند،به میلیونها آدم تو دنیاگفتن:توکافی هستی.تو ارزشمندی.تو تنها نیستی."اونا قدرت اشک هارو فهمیدن،به خنده ها معنا دادن،وصدای اونایی شدن که صدا نداشتن.Btsمثل آفتاب بعداز یه روز ابریه.نه فقط برای آرمی ها!بلکه برای هر کسی که دنبال امید،حقیقت عشق توی این دنیای پر سرو صداست.💜یه مامان آرمی💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه دار نیستم ولی شاغلم اصلا خونه موندن و تا ظهر خوابیدنو برازنده انسان نمیدونم قطعا کار ادمای افسردس

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

برعکس 

نظر من اینه اون زنی زندگی رو برده که تحصیلات عالیه داره و مشغول به کاره 

در عین حفظ زنانگیش، دستش تو جیب خودشه و قدرت داره

با احترام به همه خانوم های خانه دار، من صد در صد زن شاغل رو ترجیح میدم

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

همسرت همکاری نمیکنه؟تو کار خونه

مجردم 

مادرم فوت کرده 

مسئولیت خانه پدری به دوش منه 

مامانم کجایی ؟ حالت خوبه ؟ جسمت زیر اون همه خاک خوابیده بمیرم من برات مامان روحت کجاست ؟ مامان روح اصلاً وجود داره ؟ چرا ازت هیچ خبری نیست ؟ مامان یادته همش میگفتی به فکر آخرتمون باشیم من همش میگفتم ای بابا از کجا معلوم وجود داشته باشه ؟ تو میگفتی اصل کار اون دنیاست حالا که فرشته ها تو رو به زور از ما گرفتن حالا کجایی ؟ چرا هیچ نام و نشانی ازت نیست ؟ مامان اندازه تمام جهان دلم برات تنگه 💔❤️‍🩹

خونه دار نیستم ولی شاغلم اصلا خونه موندن و تا ظهر خوابیدنو برازنده انسان نمیدونم قطعا کار ادمای افسر ...

واقعا خیلی بده بی هدفی.

هفت تا پسر با قلب هایی به وسعت جهان،که باهر نت،هرکلمه،هرلبخند،به میلیونها آدم تو دنیاگفتن:توکافی هستی.تو ارزشمندی.تو تنها نیستی."اونا قدرت اشک هارو فهمیدن،به خنده ها معنا دادن،وصدای اونایی شدن که صدا نداشتن.Btsمثل آفتاب بعداز یه روز ابریه.نه فقط برای آرمی ها!بلکه برای هر کسی که دنبال امید،حقیقت عشق توی این دنیای پر سرو صداست.💜یه مامان آرمی💜

خیر

البته من همسرم همراهه اگر نبود که انتخابش نمیکردم

کارای خونه کاملا تقسیمه بین من و ایشون و همیشه تمییزه

کمکی هم میگیرم هرچندوقت خوب میسابه

تفریحاتمم دارم قروفرم دارم😄

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

واقعا خیلی بده بی هدفی.

خیلییی یه مدت کار نمیکردم 

داشتم به خودکشی فکر میکردم دگ

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

برعکس نظر من اینه اون زنی زندگی رو برده که تحصیلات عالیه داره و مشغول به کاره در عین حفظ زنانگیش، دس ...

من هر چیزی اراده کنم میتونم بخرم 

ولی 

همیشه خسته ام 

صبح ها دوست دارم از خواب ناز صبح بیدار نشم ولی مجبورانه بیدار میشم 

هر چی هم میخرم فرصتی ندارم ازش لذت ببرم