اومدم خونم لباس گرم بردارم برا بچه وای میخام بیارم بالا اشغال ها همه بو گرفتن ظرفا همه پره پشه خونه زندگی داغون حالم داره بهم میخوره خونه ی دسته گلم ک همیشه عطر چایی و غذا توش ب راه بود حالا شده کثافط خونه لعنت ب مرد بد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خدا هم میگه تا کسی خودش چیزی نخواد اون وقت چیزی تغییر نمیکنه
امیدتون بخدا باشه و برای درست شدنش تلاش کنین
هیچ تلاشی بی نتیجه نمیمونه
(آقا هستم ) مهربان باشیم، ببخشیم و لبخند بزنیم ... حس خوب قدم زدن در طبیعت رو از دست ندین (بخصوص کوهنوردی)، موسیقی خوب گوش کنین و به کسانیکه دوستشون دارین زنگ بزنین ... در تاریکترین لحظه های زندگی و در عمیق ترین شرایط سخت، اما خدا همیشه هست
شوهرم چند سال قبل خیانت کرد من بخشیدم برگشتم بعد ی نفر راجب بابام بهش گفته ک زن صیغه کرده اینم از وقتی شنیده میگه چرا ب من سخت گرفتی و بابات زن صیغه کرده منم میخام زن صیغه کنم و کتک میزنه و میگه حق نداری از خونه بری بیرون حق نداری با مامانت حرف بزنی حق نداری بری پارک
خودت برو ولی بچمو نبر من بچه دو ساله را کجا بزارم کارشم جوریه ک صب میره ده شب میاد خب من دیوونه میشم دخترمم خیلی اذیت میکنه منو
شوهرم چند سال قبل خیانت کرد من بخشیدم برگشتم بعد ی نفر راجب بابام بهش گفته ک زن صیغه کرده اینم از وق ...
عزیزم منم جدا شدم ولی بهت میگم ،خونه و زندگیتو ول نکن که بتونه راحت به خواسته هاش برسه برو خونت بزار بچتم راحت باشه اگرم کتکت زد فقط شکایت کن و از پزشکی قانونی نامه بگیر قرار نیست که اون راحت باشه تو تو عذاب باشی بچه که فقط مال شما نیست مردا قهر کنی بری تازه خوش به حالشون میشه
عزیزم منم جدا شدم ولی بهت میگم ،خونه و زندگیتو ول نکن که بتونه راحت به خواسته هاش برسه برو خونت بزار ...
اره هر روز ی دست لباس پوشیده انداخته رو مبل غذا خریده خورده زندگی رو گند بر داشته میدونم الان داره خیانت میکنه سرش با زنا گرمه ولی هیچجوره نمیتونم ثابت کنم