2777
2789
عنوان

وزن مناسب برا قد ۱۶۳؟🤧🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 5169 بازدید | 90 پست
خودم دوست دارم ولی بقیه میگن الان لاغری این کارو کنی  خیلی لاغر میشی  اینجا هم بعضیا میگن ...

۶۰ که خداییش اوناییکه میگن حتما تپل دوستدارن چون من الان با قد ۱۶۴ ، ۶۲ کیلوام حس میکنم هنوز خیبلیییی تپلم 😅😂

تو هم مثل من پس لاغر دوستداری اگر خیلیی دیگه حساسی تهش ۲ کیلو کم کن چون الانم وزنت اوکیه به نظرم 

خدا لعنتتون نکنه کصافطای  زشت 😒😒 من ۱۱۰ کیلوام قدم ۱۶۳ تازه عمل اسلیو کردم  همش میگم ۷ ...

استخون بندیت درشته من خودم ریزم

دوستم ۴۰کیلوعه یه لپایی داره لپ بیشترش ارثیه

دارای آلرژی به هر نوع آدم سمی✌🦋  نامه ای ب نیمه گمشدم**(((: عزیزم خسته شدم ازبس هرکی رسید بهم گفتم نامزد دارم و دوست نداره با پسرا حرف بزنم من که اینقدر حواسم به نبودنت هست پیدا شو دیگه🥺😂بوس بهت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عههه خب پس خداروشکر فکر اینکه باید ۶۰ کیلو کم کنم یهو هری دلم ریخت🤣

ن بابا😂😂یه چیز دیگه هم هست چجوری شوهرت دوست داره

دارای آلرژی به هر نوع آدم سمی✌🦋  نامه ای ب نیمه گمشدم**(((: عزیزم خسته شدم ازبس هرکی رسید بهم گفتم نامزد دارم و دوست نداره با پسرا حرف بزنم من که اینقدر حواسم به نبودنت هست پیدا شو دیگه🥺😂بوس بهت
خدا لعنتتون نکنه کصافطای  زشت 😒😒 من ۱۱۰ کیلوام قدم ۱۶۳ تازه عمل اسلیو کردم  همش میگم ۷ ...

ای خدااا😂

نه نه استخوان بندیم متوسطه صورتم پررر

بر عکس بقیه ک میرن ژل میزنن ک گونه داشتن باشن من دوس دارم زاویه سازی کنم گونه نداشته باشم🙄😂

منم هم قدشمام وزنم چنده بنظرتون؟

۵۵