2777
2789
عنوان

آرامشمو خواهر شوهرم مختل کرده

637 بازدید | 37 پست

آرامشم ریخته به هم کسی میتونه کمک کنه بهم ؟

من طبقه بالا پدرشوهرم زندگی میکنم خواهرشوهرم 27 سالشه ازدواج کرده هفته ای یکبار میاد خونه پدرش به بچه ام ک پنج ماهشه فحش میده چیکار کنم خیلی رو مخمه همینجوری هم زیاد باهاش اوکی نیستم چه برسه ب اینکه بهش تذکر بدم و دعوا کنم به پسرم میگه پدرسگ نفهم بیشعور بیشخصیت و میریزم بهم اینجور مواقع ، یا میان بچمو میبرن پایین

چجور بگم چیکار کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر بی شخصیت خوزمانی ک اون میاد تو نرو 

آرام باش هیچ چیزی ارزش این همه دلهره را ندارد:)👣               وقتی گریه کنی هیچکس بهت اهمیت نمیده تا شروع میکنی به خندیدنحسودیا شروع میشه پس بخند بخند بخند(:🙃

به شوهرت بگو‌بهش تذکر بده 

و‌وقتی میان دنبال بچه‌ات هربار بهونه بیار 

یبار بگو میبرم حموم یبار بگو غذا میدم 

یبار بگو خوابه از این حرفا

نمیدونم بعضیا چرا انقدر بیشخصیتن اخه

از کاشتن گل تو حیاط آدمایی که قرار نیست بهش آب بدن دست بردار🥀

بچه ۵ ماهه چی میفهمه که اینا رو بهش میگه بنظرم از بی شخصیتیشه هر وقت اینجوری میگه با تعجب نگاش کن با ی لحن بگو وا مگه بچه میفهمه این چرندیات چی میگی فک 

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹