2821
2789
عنوان

شما بودید چیکار میکردید؟

154 بازدید | 7 پست

ما ی گروه ۴ نفره دوست هستیم که الان سه ساله خیلی باهم صمیمی هستیم 

چند ماه پیش من با یکی از این دوستام دعوام شد و قهر کردیم 

یکی دیگه از دوستامون که خیلی با من صمیمی بود این وسط خیلی موذی گری کرد کلی حس عذاب وجدان به من داد درحالی که تا قبل این ماجرا من خیلی ازش پشتیبانی میکردم

بعد ی روز اومد گفت من رو ببخش و …. 

بعد از اون ماجرا چند بار گفت بریم بیرون که من بیشترشو پیچوندمش اما دو‌هفته پیش که تولد من بود اصلا به روی خودش نیاورد که بریم بیرون فقط یک پیام بهم داد و من باز خیلی ناراحت شدم 

حالا از خونه موندن خیلی حوصلم سر رفته و نمیدونم بهش بگم بریم بیرون کار درستیه یا نه؟

چندبار گفته بریم بیرون پیچوندی برای همین دیگه باهات بیرون نمیاد الکی نگو بهش چون میپیچوندت

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

جمله تکراریمو میگم این دیکه اسمش دوست نیست یه بلیط سینما بگیری تنها بری بهتره تا صزفا جهت نیاز دوستی ...

خودمم دائم به همین فکر میکنم 

باورت نمیشه چقدرررر من به این ادم خوبی کردم و بعد اینطور جوابمو داد تازه میگفت باید به من حق بدی😐

خودمم دائم به همین فکر میکنم  باورت نمیشه چقدرررر من به این ادم خوبی کردم و بعد اینطور جوابمو ...

اصلا به درجه ای  از لذت بردن از تنهایی رسیدم که شماره همشونو پاک کردم  هم فامیل هم دوست ✋🏻😂

چندبار گفته بریم بیرون پیچوندی برای همین دیگه باهات بیرون نمیاد الکی نگو بهش چون میپیچوندت

اره مثلا دو بار گفت من نرفترم 

همش فکر میکنم با اون دوستمون که من باهاش دعوا کردم میرن بیرون و برای همینم برای تولدم نگفت بریم بیرون

اره مثلا دو بار گفت من نرفترم  همش فکر میکنم با اون دوستمون که من باهاش دعوا کردم میرن بیرون و ...

اره مطمئن باش با همون میرن 

تو دیگه پیگیرشون نباش ببین اصلا ازت خبری میگیرن

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز