2777
2789

من و شوهرم با وام ازدواج سال ۹۸ عروسی کردیم،عید 

عقدمونم با وام بود،سال۹۷ 

خلاصه ک هیچکس کمک نکرد،من خداروشکر مامانم کم نذاشت و تمام وسایل خونم رو بهم داد بعضی چیزارو گفتم بهم نده نمخاستم ولی تمام کمال بود همه چی،خدا خیرش بده

بعد عروسی شوهرم کارگر مردم بود اما بعدش ک بچمون گیرم اومد وام گرفتیم رفت مغازه جدا اجارع کرد،حتی خانوادش حاضر نشدن ضامن وامش بشن،هیچکدومشون،بعدشم ک شوهر من سربازی نرفته بنیاد مسکن بهش زمین نمیده حتی پدرشم نمیخاد بهش ارثیه بده، داداشش ب شوهرم گفت تو تو این محل نیستی و لازم نداری میخام خودم بردارم ولی شوهرم راضی نبود، خب لازم نداشت میتونی پولشو بهش بدی که اونم حاضر نیست بهش بده، درحالی ک میدونم پول ب قدری دارن ک سهم شوهرمو بخره اما میخاد مفتی بگیره، از اون قضیه شش ماهی میگذره و شوهر خاهرش خیانت کرد داره جدا میشه ولی ب شوهرم چیزی نگفتن مخفیانه طلاق میگیره ولی من ک شنیدم ب شوهرم گفتم،خلاصش اینه ک دلم یه بچه دیگ میخاد و شرایط مالی خوب نیست اول خیلی دلم میخاست اما الان دو دل شدم،اخه نگران بچمم همین یکیشم نگرانشم، دلم خیلی گرفته خیلی، خدا کمکمون کرد خیلی خیلی ناشکری اصلا نمیکنم اصلا خدایا هزار بار شکرت 

اما از اینکه اینجوری در حق شوهرم ظلم شد و حتی وسایلامونم بهمون دادن انگار بیرونش کردن از خونه پدری خیلی ناراحتم کرد حق شوهرم این نبود واقعا براش خیلی ناراحتم خیلی، دلم میخاد ک بتونیم بهترین زندگی رو داشته باشیم و نمیخام درد ب دلش بره گاهی فک کردم خیانت میکنه اما دیگ مطمعنم من اشتباه کردم، امیدوارم بعدها ب اون سطح ارامش و اسایش برسیم،

خانوما امیدوارم هیچوقت هیچ کسی تو زندگیش کم نیاره برا زن و بچش خیلی سخته 

مام شوهرم فقط خودش کار کرد پدرش با اینکه خیلی پول داره اصلا به رو خودش نمی‌آورد دو هزاری هم کمک نکرد شوهرم سلامت باشه منت اونارو نمیخوام

خانما این کاربری دست دو نفر بود من و خالم، خالم دیشب ترکش کرد الان دست منه منم نامزد هستم سوءتفاهم نشه داخل تاپیک ها.                                 واسه گرفتن حاجتم یه صلوات بفرستین                     «ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»   🙏🙏            
مام شوهرم فقط خودش کار کرد پدرش با اینکه خیلی پول داره اصلا به رو خودش نمی‌آورد دو هزاری هم کمک نکرد ...

اره واقعا تنش سالم باشه😘🙂 

ولی گاهی اوقات خیلی براش ناراحت میشم خیلی زحمت میکشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره واقعا تنش سالم باشه😘🙂  ولی گاهی اوقات خیلی براش ناراحت میشم خیلی زحمت میکشه

فدات شم خواهر همچنین😍😘😘

آره دقیقا بعضی وقتا باهام درد دل میکنه گریه میکنه دلم کباب میشه

خانما این کاربری دست دو نفر بود من و خالم، خالم دیشب ترکش کرد الان دست منه منم نامزد هستم سوءتفاهم نشه داخل تاپیک ها.                                 واسه گرفتن حاجتم یه صلوات بفرستین                     «ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»   🙏🙏            

خونواده شوهر من نه تنها کمک نمیکنن بلکه توقع دارن پولشون هم بدیم، به درک تن شوهرم سلامت باشه خودش کار میکنه، شما هم دلت هوای یه بچه دیگه نکنه تو این اوضاع، خواهرشم داره طلاق میگیره به اندازه کافی حالش بد هست چرا باید جار بزنه بگه دارم جدا میشم؟

تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)
ماهم خانواده شوهر برا برادر شوهرم ماشین و خونه خریدن برا ما نه کمک نکردن

من پولشون رو نخاستم حداقل ارثیه اونم ندادن ب جهنم دیگ نمتونی ضامنش بشی واقعا ک کم توقع هم نیستن نسبت ب ما

خیلی سخته خدا بهش کمک کنه ب ما کمک کرده  خیرش بده

فدات شم خواهر مرسی خداروشکر ماهم عروسی کردیم

خونواده شوهر من نه تنها کمک نمیکنن بلکه توقع دارن پولشون هم بدیم، به درک تن شوهرم سلامت باشه خودش کا ...

بنظر منک عین خیالشم نیست تیپشم از من بهتره تازه ب فکر خودش افتاده خودشو لاغرم کرده رژیم گرفته پارچه میگیره میده خیاط،نیازی نی جار بزنه میتونس ب این داداششم بگ همه شون میدونستن جز شوهر من، البته فرقیم برا ما نداره 

همونجور ک حرص مال و پول زدن بگو توشم بشینن 😑 

ن خوبشون میخایم ن بدشون ، ولی توقع بی جا بعضی اوقات دارن 

من پولشون رو نخاستم حداقل ارثیه اونم ندادن ب جهنم دیگ نمتونی ضامنش بشی واقعا ک کم توقع هم نیستن نسبت ...

آخه اینا همش مارو باهم مقایسه میکنن که آره اون پیشرفت کرده فکر زندگیه شما نه دیگه نمیگن همه اون چیزایی که دارن اینا بهشون دادن

آخه اینا همش مارو باهم مقایسه میکنن که آره اون پیشرفت کرده فکر زندگیه شما نه دیگه نمیگن همه اون چیزا ...

بعضی اوقات بعضی تفکرات دیگ الکیع چ توقعات الکیع الان بدون سرمایع هیچ کسی ب جایی نمیرسه خدا روزی برسونه برامون خداروشکر کنیم