2777
2789

دیشب تاپیک زدم و گفتم شوهر خواهرم بهش شک کرده لطفا بخونید تا متوجه بشین

همون دیشب اون آقا رفته به پدر و مادر خودش هم گفته که زنم با همکار مردش سر و سر داره و داره خیانت میکنه درصورتی که اصلا اینجور نیست اون بدل و شکاکه و رفته محل کار خواهرم خواسته آبروریزی کنه خواهرم از ترس آبرو باهاش برگشته خونه 

وقتی رسیدن مادر شوهر و پدر شوهرش حسابی شماتتش کردن 

شوهرشم گفته اجاره نمیدم کسی با آبروی پدرم بازی کنه .الان خواهرم اومده خونه بابام

شما جاش باشین طلاق میگرین؟ یا میبخشین؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای خواهر این‌مساله مشکل منم هست شوهرم شکاک هست اما خب به کسی نگفته تا حالا 

درست هم نمیدونم بشه یا نه ولی خب دست بزن پیدا کرده

اما چون شوهرخواهرت به بقیه گفته اوضاع یکم بد شده الان خووهرت چی میگه ؟ 

سلام دوستای گلم ، ممنونم پیگیرم بودین حالم خوبه خداروشکر اما وضعیتم نامعلومه خیلی اذیت شدین شرمنده همتون هستم حلالم کنین و برام دعا کنین ، لطفا تاپیک نزنین دیگه چون برام دردسر میشه یه موقع😣 ، احتمالا کاربریم و تعلیق کنم بخاطر اطلاعاتی که دادم‌توی تاپیکام میبوسمتون خواهرای دلسوز مجازیم 💔💔💔 
ای خواهر این‌مساله مشکل منم هست شوهرم شکاک هست اما خب به کسی نگفته تا حالا  درست هم نمیدونم بش ...

خواهر من انقدر گریه کرده که چشماش باز نمیشه. خواهرم میگه دیگه نمیتونم تحمل کنم باز اولش نیست

من خودم به شخصه تصمیم به جدایی ندارم ولی اگه یه زمان علنی کنه این شک و بد دلی خودش رو و جلو همه آبروم ببره ازش نمیگذرم به راحتی دیگه

سلام دوستای گلم ، ممنونم پیگیرم بودین حالم خوبه خداروشکر اما وضعیتم نامعلومه خیلی اذیت شدین شرمنده همتون هستم حلالم کنین و برام دعا کنین ، لطفا تاپیک نزنین دیگه چون برام دردسر میشه یه موقع😣 ، احتمالا کاربریم و تعلیق کنم بخاطر اطلاعاتی که دادم‌توی تاپیکام میبوسمتون خواهرای دلسوز مجازیم 💔💔💔 
خواهر من انقدر گریه کرده که چشماش باز نمیشه. خواهرم میگه دیگه نمیتونم تحمل کنم باز اولش نیست

منم همینطورم با این تفاوت که من کتکم‌میخورم به ناحق

اگه بار اولش نیست فکر نکنم درست بشه دیگه 

چیزی که نیست ولی به نظر شما ثابت هم بشه میشه با همچین مردی که ندونسته رفته آبروی زنش رو پیش خانواده ...

گاهی آدم از روی عصبانیت خیلی کارا میکنه .شاید خواهرتون کاری کردن ایشون شک کرده .ب هر حال چند جلسه حرف بزنید یه زندگی الکی الکی از بین نره

همین که شوهرت به کسی نمیگه یعنی فقط شک وقتی میگی یعنی یقین که خیلی زشته

اره به هیچکس نگفته 

حتی چند بار که زده من و خونوادش علتش و میپزسن میگه زبون درازی میکنه درحالیکه علتش شک و تردیدشه