2777
2789
عنوان

وقتایی که با شوهرتون دعوای خفن میکنید چطور رفتار می کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1051 بازدید | 33 پست
تو پستهای آخر گفتم کامل  

من اگ کاری میکردن غیرت شوهرم بربخوره وقتی ک نشسته میرم کنارش بغلش میکنم حرف میزنم حرفای خوب میزنم میگم بخدا عمدی نبود و اینا من خودمم ناراحت شدم وگرنه یتار مو گندیدتو ب صدتا دنیا نمیدم 

سعی میکنم اول شوهرمو اروم کنم اروم ک شد بعدا ب کارام میرسم شوهرمو تواوج ناراحتی و خشم بحال خودش اصلا رها نمیکنم بیخیال بشم 

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
من اگ کاری میکردن غیرت شوهرم بربخوره وقتی ک نشسته میرم کنارش بغلش میکنم حرف میزنم حرفای خوب میزنم می ...

منم رفتم نشستم کنارش  گفتم حق داری منم بودم ناراحت میشدم من اومدم عقب که دیگه با داداشم حرف بزنه آقاهه، هرچی گفتم بدتر شد توهین کرد منم پاشدم رفتم که اونا پیش اومد،  کلا شوهر من مثل زنا قهر میکنه و کینه ایه اصلا نباید بهش محل گذاشت، خونوادشم میدونن  با اونا هم قهره، من خیلی آدم آروم و صبوری ام ولی نمیدونم چرا اینطوری کردم دیشب😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم رفتم نشستم کنارش  گفتم حق داری منم بودم ناراحت میشدم من اومدم عقب که دیگه با داداشم حرف بزن ...

ببین قلقل شوهرتو هیشکی بهتراز تونمیدونه اگ فک میکنی همونجا بی محلی کنی خوب میشه اینکارو کن اگ فک میکنی بری بغلش کنی بکشیش کنار حرف بزنی توجمع حرف نزنی تاثیر داره اونکارو بکن 

من گاهی وقتا زیاد نازشو بکشم ببینم بدترمیشه میرم بی محلی میکنم دعواش میکنم یوقتا 

هر روشی ک فقط دست برداره اما بدتر نشه همونکارو کن

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲