2777
2789
عنوان

وقتایی که با شوهرتون دعوای خفن میکنید چطور رفتار می کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1051 بازدید | 33 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من برام مهم نیس و هم نهار و هم شام میپزمخونه رو تمیز میکنم  و درکل اصلا فکرنمیکنم

منم یادم نمی‌مونه 

اونم بیاد اصلا به روش نمیاره،😂😂😂😂

وخدایی که نگه داشت دلم را از غم .......;وانگهی گفت کمی صبر و مدارا تا دم........🌼🌼
من برام مهم نیس و هم نهار و هم شام میپزمخونه رو تمیز میکنم  و درکل اصلا فکرنمیکنم

منم 🤝

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔
خاستم حل شه رفتم باهاش حرف زدم کاش نمیرفتم

جریان چیه بینتون بگو شاید کمکی ازمون ب بیاد

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
خیلی خوبه من اصلا نمیتونم فقط دلم میخاد بخابم

البته اینکه دعوای خفن هم نمیکنیم بی تاثیر نیس چون بچه کوچیک دارم دیگ چن سالیه دعوا ب اون صورت نداریم وفقط درحد بحثه..ولی اگ اهمیت ندی بهتره حرصش درمیاد.

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐
نام کاربریت اسم یک کتاب فوق العاده زیباست😍😍😍😍 من عاشق کتابش شدم

منم کتابش خوندم فرداشاین کاربری زدم فوووووووق العاده بود ببین تو از این کتاب خوشت اوند بهت کتاب خاطرات ماری فرانک پیشنهاد میکنم بخونی 

منم 🤝

منم بچه بودم قهرمیکردم و تو اتاق میخوابیدم اینجوری ببشتر دعوا کش پیدامیکردشوهرم اعصابش خردمیشد ولی الان دیگ خداروشکر باتجربه و خانم شدم ۷سال از ازدواجم میگذره و هرسال پخته تر میشم..

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐
منم کتابش خوندم فرداشاین کاربری زدم فوووووووق العاده بود ببین تو از این کتاب خوشت اوند بهت کتاب خاطر ...

ادامه این کتاب رو تو کتاب سفر سیلکا نوشته ، ادامه نمیشه گفت ولی شخصیت کتاب سفر سیلکا با داستان خالکوب آشویتس ارتباط داره حتما بخون 

تو پستهای آخر گفتم کامل 

اره عزیزم الان خوندم

ببین منم یبار اینجوری شد رفتیم جنگل قسمت ابشار منوبودم و برادرزادمو شوهرم و کلی مرد و زن ک اونجا بودن 

قسمت ابشار صخره صخرس تا بالا پله کانی میری بالادقیقا میرسی زیر ابشار 

بعد ماهمینجوری میرفتیم بالا خیلی میترسیدم بیفتم بعضی سنگا لیزن

تانصفه بالا رفته بودیم و برادرزادم جلو افتاد رف منم سرم کلاه بود 

برادرزادم ک رفت بالا بعد من بودم پشت سرم شوهرم

من دیدم رفت بالا بعد یجا نتونستم برم بالا ی اقایی جفت شلوار برادرزادمو پوشیده بود نگا صورتش نکردم منم فک کردم اونه دستمو دراز کردم دستمو گرف قشنگ منو کشید بالا

برادرزادم ۱۲ سالشه باخودم گفتم ایول چ زوری داره برادرزادم تعجب کردم سرمو برداشتم بالا دیدم ی پسر جوون غریبس

وای منو میگی از خجالت رفتم زمین بدون اینکه تشکر کنم دی فرار🤣🤣🤣🤣ازش دورشدم رفتیم تا رسیدیم بالا بالا برای دراز زادم تعریف میکردم ک من یپسره رو باتواشتباه گرفتم هم ناراحت هم خندم گرفته بود هم گفتم اگ شوهرم متوجه نشده بذار متوجه نشه ک ناراحت میشی 

یهو شوهرم اومد گف چرا دست اون پسره رو گرفتی بقدری عصبی بود ک حدنداش 🤣🤣🤣

منم گفتم با برادرزاده اشتباه گرفتم خلاصه کلی توضیح دادم بعدم هرچی میگف میگفتم چشم دیگه ازکنارم جم نمیخورد اجازه نمیداد جلوتر راه بیفتم 😉😉😉

خیلی بدبودا اما گذشت و فراموش کردیم

اینجور مواقع باهاشون کل کل نکن بگو عمدی ک نبود عزیزم هرچی گف باهاش بحث نکن بعدا ک اروم شد خودش باهات خوب میشه یا اگ حرفی زده توهین کرده معذرت خواهی میکنه سعی کن یکم حق بدی مثلا 

من خودم تصور میکردم ک ی دختر جوان مثلا دست شوهرمو بگیره اتیش میگرفتم دقیقا توجایگاه اون خودمو تصور کردم مخصوصا ک خوشکل باشه ک خیلی بداتیش میگیرم شوهرتم اونجور شده

سعی کن زندگیتو خراب نکنی بخاطر ی ادم نفهمی کرده 

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲