2777
2789

علتشو گفتم تو پستهای آخر،  واقعا خودمم نمیدونم حق با کیه،  بعدشم که اومدم درستش کنم بدتر شد و الانم اصلا دستم به کار نمیره واسه ناهار و هرچی، حوصله هیچیو ندارم و نمیدونم چکار کنم؟ ؟؟😔😑😔از قهر و دعوا متنفرم 

شماهم اینطورید؟

من برام مهم نیس و هم نهار و هم شام میپزمخونه رو تمیز میکنم  و درکل اصلا فکرنمیکنم

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم متنفرم ولی نمیدونم چرادعوا مکنیم ی حسی میگیرم انگار دنیا ب اخر رسیده 😐 اگه مقصر اون باشه اصلا طرفش نمیرمو تحمل مکنم ولی مقصرمن باشم میرم باهاش حرف میزنم

انگشت اتهام همه ی مردها،مثل عقربه ی قطب نما که مدام رو به شمال است،همیشه رو به یک زن نشانه میرود،همیشه✌️😊

اینطور مواقع وقتی میبینی عصبانیه اصلا سکوت کن گلم و جلوش نمون.هروقت آرام شدین .باهاش صحبت کن .کم کم قلقشو بدست بیار .الانم پاشو ناهار خوشمزه درست کن وقتی اومد آشتی کنید .هر چیز کوچیکی رو بزرگ نکنید ...

دعوای خفن دیگه چندساله نمی‌کنیم ولی بحث داریم اون بیشتر کوتاه میاد من تا عصبی بشم صدامو می برم بالا میگم الان وسایلارو میشکونم دیگه ساکت میشه🤣🤣🤣

زود عصبی میشم زودم ساکت میشم 

...

منم همینجوریم، وقتاییم ک بی حوصله باشم تا دیقه نود میگم نمیپزم و ولش میکنم، دست اخر یه چیزی درست میکنم تا میاد غذا باشه😑

من کلا کم محلی میکنم، تا یه چیزی پیش بیاد حرف بزنه یا زنگ ک میزنه پشت تلفن حرف میزنیم و دیگه کم کم یادمون از دعوا میره😐

من به زندگی عادی خودم ادامه میدم. با خودم و شکمم قهر نمیکنم😁 از اینا هم نیستم تا شوهرم بیاد برم تو اتاق یا جلو دیدش نباشم. اتفاقا هستم و آینه دقش میشم😆😆😆 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

دعوا خفن کنیم قهر میکنم کلا اعتصاب کاملللللل

میرم تواتاق غمبرک میزنم تابیاد ازدلم دربیاره بعد اونجا اگ مقصرباشه اتمام حجت میکنم باید رفتارش دیگه تکرار نشه اشتباه اشتباهه 

اگ من مقصرباشم میرم ازدلش درمیارم حرف دلمو میزنم مثلا ازروقصد نبود هدف بدی نداشتم تودلم چیزی نبود ازاین حرفا 

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲