2777
2789

جلو آینه ایستاده بودم خودم نگاه می کردم یهو به خودم اومدم دیدم خیلی وقت از ته دل خودم نگاه نکرده بودم تو افکار منفی که داشتم یهو این حس و ذهن اومد سراغم که چقدر خودمو دوس دارم ....

خیلی وقته رژیم های سخت میگیرم و هی شکست پشت شکست اما اینبار با آرامش و بدون استرس جلو میرم 

به نظرم خوشحال کردنم ارزش اینو داره که یکم به زحمت بیفتم ...

.......‌‌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم امشب بشذت خوشحالم چون بعد هفت ماه هی رژیم گرفتن و ول کردن یهور اراده کرده اندفعه دیگه زیرش نزدم الان یه هفت کامل شد همیشه میگفتم خدایا یه هفته بگذرونم میفهتم رو روال ولی بعد دو سه روز میشکستم رژیم و خلاصع یه هفته شد و واقعا همینه الان انقدر جمع و جور سدم. تاثیر شو داره نشون میده تا دو ماه دیگه عالی میشم البته یک ماه و سه هفته مونده میخوام به وزن ۶۷ ۶۶برسم الان ۷۷ام یعنی شروع رژیم ۷۷بودم فردا میرم رو ترازو ببینم چقدر کم کردم

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا