یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
رشته پلو رو با چی میخورید منطورم اینه گوشتی مرغی چجوریاس و اینکه بنظرم رشته دوبستش زیاده ب ...
ما کشمش هم میریزیم
رشته رو تو روغن یه کم تفت میدیم بعد دم میکشه همراه برنج
آره ما با مرع می خوریم
خودم با خورشت قیمه هم خیلی دوست دارگ ولی فقط با همین خورشت خوردم...
دو بسته هم زیاده واقعا
درست میگی
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
عزیزم اون برنج معمولی رو گفتم این داخلش دو بسته پر رشته میره تا حالا رشته گلو درست کردی؟
نه فقط شما درست کردی 😂😂😂
من مهمانام رشته پلوی منو خیلی دوست دارن من با گوشت قلقلی میزنم و کشمش و ته دیگه سیب زمینی ...
آره دیدم بعضیا کلا فقط رشته میزنن
رشته ما کمتره
نسبت ۲ به ۱ می ریزیم