از اول ازدواج هرچی دوستداشتم و ازم گرفت یه ماشین داشت هرچند داغون بود ولی خب کار راه مینداخت و خیلی دوسش داشتم هرچی التماسش کردم نفروش رفت فروخت... طلاهایی که پدر و مادرم برام خریده بودن یادگار بچگیم بود با هزار ترفند ازم گرفت فروخت شغلش و دوستداشتم و از کارش انصراف داد و الان بیکاره یه خونه داشتیم که مستاجر بودیم و خیلییی آرامش داشتم تو اون خونه منو با هزار دروغ دستمو گرفت آورد خونه باباش زندگی کنیم... یه ذره پس انداز داشتیم خرج رفیقاش کرد و به قول خودش کمکشون کرده ... 🤦♀️😏حالا من موندم این زندگی که هرچی دوست دوستداشتم و ازم گرفت هیچوقت نظر من براش مهم نبوده 🥺😢الانم بیکاره صب تاشب تو خونه خرجیمون هم خانواده اش میدن دیشب بهش گفتم میخوام برم سرکار با این وضع پیش بریم چندوقت دیگه باید گرسنگی بکشم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
وای میفهمم چیمیگی، فکر نکنم درست بشه . ببین اگه باباشوضعش خوبه و نمیتونی جدا بشی صبر کن و خودت بر ...
ارث هم برسه مرد بیکار علاف آدم میخواد چیکار ؟!!!
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
منم خیلی وقته دیگه نمیخندم قبلا خیلیییی شادتر بودم قبلا اینقدر شاد بودم هرشب آهنگ میزاشتم میرقصیدم الان دیگه اصلا حال و حوصله ندارم دیگه حتی همه چیز برام بی معنی شده انگاری فقط یه نفس میکشم
وای میفهمم چیمیگی، فکر نکنم درست بشه . ببین اگه باباشوضعش خوبه و نمیتونی جدا بشی صبر کن و خودت بر ...
کی تضمین میکنه که زودتر از بقیه نمیره که منتظر ارث بمونه انشالله صد وبیست سال عمر کنند ولی باید راه درستی بره چون چهار روز دیگه اسباب واثاثیه هم میفروشه میندازتش بیرون.